Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Bilgisayara sebepsiz giren drop

Bilgisayar program fark etmeksizin her zaman donuyor. Bazen tamamen masaüstü donuyor ve hiç düzelmiyor. Driverları sil indir yaptım ancak değişen bir şey olmadı. Sıcaklık değerleri hem işlemci hem ekran kartı yük içerisindeyken 60-65 derece arası dolaşıyor. Virüs taramasında sonuç çıkmadı. •RTX...
  2. Messinin kramponu

Bilgisayarı her yeniden başlattığımda wallpaper siliniyor.

Bilgisayarı her kapatıp açtığımda wallpaper siyah ekran oluyor. Virüs taraması yaptım virüs yok. Neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
  3. Messinin kramponu

Bilgisayarım açılmıyor.

Bilgisayarı açtığımda monitöre görüntü gelmiyor ve klavye, fare benzeri ürünler çalışmıyor. Sadece fanlar (işlemci soğutucusu, ekran kartı fanı dahil) çalışıyor. Bilgisayarın içini açıp ekran kartını, ramleri ve SSD’yi tak çıkar yaptım fakat sorunum çözülmedi. Gtx 1650 İ7 10700f Prime h410m-k...
  4. Messinin kramponu

Bilgisayardan duman çıktı

Çoklu priz hareket etti. Düzeltip bilgisayarı açtım ve bilgisayarın arkasından (güç kaynağından şüpheleniyorum) dumanlar çıkmaya başladı. Yanık kokusu aldım ve direk fişi çektim. Bilgisayara ne olmuş olabilir ve açmamda sakınca var mı? Not: 1 ay önce psu kablosunda temassızlık vardı.
  5. Messinin kramponu

“Windows hazırlanıyor bilgisayarınızı kapatmayın”

Güncelleme yok. İlk başta fare tıklamıyordu driver’ları güncelleştirdim. Aynısı ekran kartı driver’ı içinde geçerli ama 2 dakikadır hazırlanıyor kapatmayın yazıyor. Not : x64 tabanlı sistemler için Windows 10 version toplu güncelleştirmesi geldi. Onunla ilgili bir şey mi?
  6. Messinin kramponu

Windows KMS olabilir mi?

Zamanında cmd benzeri mavi renk tonunda bir yer açıp oraya bir kod girmiştim (cmd’de olabilir) “windows’u etkinleştir” yazısı gitmesi için. Windowsum kms olabilir mi?
  7. Messinin kramponu

Bilgisayar kapalıyken mouse ışığı yanıyor

Evet klavyenin yarısı yanıyordu geçen gün. Şimdi ise fare ışığı loş şekilde yanıp sönüyor. Bilgisayarı sıfırlamıştım geçen günlerde. Yardım edebilir misiniz?
Top Bottom