Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Microsoft’un uyarısının sebebi ne olabilir?

Hocalarım merhaba. Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışırken “Hesabınızda sıra dışı etkinlik algılandı” benzeri bir uyarı ile karşılaştım. Ben e-posta’yı hiçbir yerde paylaşmadım aynı zamanda başka bir cihazda eylemde gerçekleştirmedim. Sebebi ne olabilir ve çok dikkate alınması gereken bir...
  2. Messinin kramponu

Bilgisayarda olan anormallik.

Bir anda silinmiş dosyalar geri geldi(bu dosyalar çok eski idi. 1 ay önceye ait), oyunlar, dosyalar bayağı kastı en iyisi yeniden başlatayım derken gözüme garip bir program çarptı. Bunun ismi yoktu simgesine garip garip kareler vardı. Ne olmuş olabilir? Bilgisayara bu sıralar herhangi bir şey...
  3. Messinin kramponu

Bu sıfırlama işlemi format ile eşdeğer midir?

Ctrl+alt+delete yapıp yeniden başlatırken shifte basılı tutup oradaki panelden Sorun gider > Bu bilgisayarı sıfırla > Her şeyi kaldır > Yerel yeniden yükleme > Sürücüyü tümüyle temizle ve onayla şeklinde ilerledim. Bu bir format ile eşdeğer güçtemidir? Not : Usb bulunmuyor ondan dolayı böyle...
  4. Messinin kramponu

(Yardım) Facebook’dan gelen garip bildirim

Asla facebook kullanmam ama bir mesaj geldi. Bu nedir? Gelmeye devam ediyor.
  5. Messinin kramponu

Virüstotal WinRAR’ı virüslü gösteriyor

Gezginlerden WinRAR indirdim ve setup’ı tarattığımda clamAV virüs bu dedi. Kurmamda sakınca var mı?
  6. Messinin kramponu

Virüs korkumu nasıl çözerim

Virüs konusunda cidden sebepsiz ve saçma bir korkum var ve bu durumu çözmek istiyorum. Nasıl çözebilirim?
  7. Messinin kramponu

Bilgisayar virüsü ile ilgili bir kaç soru

1- Kolay kolay bulaşır mı? 2- Kesinlikle AV gerekir mi? 3- AV’süz silme şansımız var mı? 4- AV’süz tespit etme şansımız var mı? 5- Virüsler hemen çalışır mı?
  8. Messinin kramponu

Windows defender offline ne kadar güçlü?

Sorum açık. Ne kadar güçlüdür?
  9. Messinin kramponu

Onedrive’dan virüs bulaşır mı?

Onedrive’dan virüs bulaşır mı ?
  10. Messinin kramponu

Arkadaşımın tabletinde virüs olabilir mi?

Bugün baktığımızda coc’ta klanı değişmiş ve garip bir siteye girilmiş gördük. O arkadaşım virüsleri pek takmıyordu. Tablet 1 yıldır işletim sisteminin güncellenmesini bekliyor zaten. İnternet çerezlerini sıfırladım. MW ve Kaspersky virüs bulmadı. Virüs olabilir mi?
  11. Messinin kramponu

Mail hesabım çalınmış olabilir mi?

Az önce böyle bir reklam maili geldi. Bu tip oyunları oynamam e postamıda nereden almış bilmiyorum. Mailim çalınmış olabilir mi? Saçma reklam:
  12. Messinin kramponu

Discord’daki bu şey nedir?

Discorddaki bu tuş sizde var mı? Ne işe yarar?
  13. Messinin kramponu

Bu mail gerçekten steam’e mi ait?

[email protected] İtem satmaya çalışırken böyle bir adresten böyle bir mail geldi fakat 15 defa basmama rağmen satmıyor. Linki açmak dılında başka bir şey yapmadım (hesabımı, şifremi girmedim). oltalama saldırı olabilir mi?
  14. Messinin kramponu

Windows defender güçlü bir anti virüs mü?

Windows defender güçlümüdür ve hangi Anti virüs ile eşittir?
  15. Messinin kramponu

Görselde verdiğim uyarı nedir?

Bu 2. Karşılaşmam. İptal edince interneti kullanamıyorum. Neden oluyor olabilir?
  16. Messinin kramponu

Maile tıklayarak virüs bulaşır mı?

Saçma sapan mailler gelen bir hesabımdan çıkış yapmıştım. Bugün tekrar girdim ve elim ayağıma dolaştı en az 10 tane maile tıklayıp çıktım. Hepside garip şeylerdi. Sadece maili açarak virüs bulaşır mı
  17. Messinin kramponu

Hesabımda youtube’a erişim olan bir site var

Hesabımın güvenliğini kontrol ederken bir sitenin youtube’ı kontrol edebildiğini gördüm ve kaldırdım. Parola değiştirmem gerekir mi?
  18. Messinin kramponu

Çok oyunculu oyunlardan virüs bulaşır mı?

1 yıl önce betadaki bir oyun üzeriden oturumum kapatıldı, CMD hata verdi vb. başka bir arkadaşıma mining bulaştı. Bundan sonra bir daha CS 1.6, Roblox tarzı Online oyunlara girmedim. Bugün CS 1.6 oynamak istedim fakat aklıma o gün geldi bu yüzden konu açıyorum. Gelişmiş gelişmemiş fark...
  19. Messinin kramponu

(Yardım) görseldeki virüs mü?

Merhaba. Normal gezerken böyle bir şey çıktı. Virüs mü?
  20. Messinin kramponu

(YARDIM) Görseldeki şey nedir?

Hocalarım merhaba. Bu nedir? Telefonumda bir anda sren çalmaya başladı. Güvenli bir şey midir yoksa sahte uyarı mıdır?
Top Bottom