Hocalarım merhaba. Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalışırken “Hesabınızda sıra dışı etkinlik algılandı” benzeri bir uyarı ile karşılaştım. Ben e-posta’yı hiçbir yerde paylaşmadım aynı zamanda başka bir cihazda eylemde gerçekleştirmedim. Sebebi ne olabilir ve çok dikkate alınması gereken bir...
Bir anda silinmiş dosyalar geri geldi(bu dosyalar çok eski idi. 1 ay önceye ait), oyunlar, dosyalar bayağı kastı en iyisi yeniden başlatayım derken gözüme garip bir program çarptı. Bunun ismi yoktu simgesine garip garip kareler vardı. Ne olmuş olabilir? Bilgisayara bu sıralar herhangi bir şey...
Ctrl+alt+delete yapıp yeniden başlatırken shifte basılı tutup oradaki panelden Sorun gider > Bu bilgisayarı sıfırla > Her şeyi kaldır > Yerel yeniden yükleme > Sürücüyü tümüyle temizle ve onayla şeklinde ilerledim. Bu bir format ile eşdeğer güçtemidir?
Not : Usb bulunmuyor ondan dolayı böyle...
1- Kolay kolay bulaşır mı?
2- Kesinlikle AV gerekir mi?
3- AV’süz silme şansımız var mı?
4- AV’süz tespit etme şansımız var mı?
5- Virüsler hemen çalışır mı?
Bugün baktığımızda coc’ta klanı değişmiş ve garip bir siteye girilmiş gördük. O arkadaşım virüsleri pek takmıyordu. Tablet 1 yıldır işletim sisteminin güncellenmesini bekliyor zaten. İnternet çerezlerini sıfırladım. MW ve Kaspersky virüs bulmadı. Virüs olabilir mi?
[email protected]
İtem satmaya çalışırken böyle bir adresten böyle bir mail geldi fakat 15 defa basmama rağmen satmıyor. Linki açmak dılında başka bir şey yapmadım (hesabımı, şifremi girmedim). oltalama saldırı olabilir mi?
Saçma sapan mailler gelen bir hesabımdan çıkış yapmıştım. Bugün tekrar girdim ve elim ayağıma dolaştı en az 10 tane maile tıklayıp çıktım. Hepside garip şeylerdi. Sadece maili açarak virüs bulaşır mı
1 yıl önce betadaki bir oyun üzeriden oturumum kapatıldı, CMD hata verdi vb. başka bir arkadaşıma mining bulaştı. Bundan sonra bir daha CS 1.6, Roblox tarzı Online oyunlara girmedim. Bugün CS 1.6 oynamak istedim fakat aklıma o gün geldi bu yüzden konu açıyorum. Gelişmiş gelişmemiş fark...