Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

Windows 11 Etkinleştirme Hakkında

Anakartımı değiştireceğim fakat windows 11 lisansım anakartıma işlenmiş şekilde,Anakartı ikinci el satın aldım ve şansıma içinde windows 11 key varmış. Birkaç adım izledim ve şuan etkinleştirme sayfasında "Windows dijital lisans ile etkinleştirildi yerine" "Windows, Microsoft hesabınıza bağlı...
  2. Ramazan İşbilen

Windows 11 USB ile kurulumda "load failure: [3] unsupported" hatası

Bugün bilgisayarıma temiz bir kurulum yapmak istedim fakat USB'yi Rufus ile hazırladıktan sonra; "Load failure: [3] unsupported" diye bir hata alıyorum. GPT ve UEFI(CSM yok) olarak seçim yapıyorum. Şuan tekrar iso dosyasını yazdırıyorum bir daha deneyeceğim
  3. Ramazan İşbilen

Başka bilgisayardan SSD'ye attılan dosyalar görünmüyor

Arkadaşımın interneti yavaş olduğu için onun M.2 SSD'sini kendi bilgisayarıma takıp beraber GTA 5'i içine attık. Şu an dosyalar attığımız klasörde hiçbir şekilde görünmüyor ama yer kaplıyor.
  4. Ramazan İşbilen

Çözüldü✓ Biosta çalışan klavye fare windowsta çalışmıyor

Bilgisayarımı yeni topladım. Anakart H81M-C İşlemci i5 4570. 8 GB tek kanal RAM. BIOS'ta sorunsuz çalışan klavye fare; İçinde hazır Windows kurulu diskte çalışmıyor. Flash bellekle format atmaya çalıştığımda ilk kurulum ekranında çalışmıyor. Arkadaşımın bilgisayarında aynı flaşı denedim sorunsuz...
  5. Ramazan İşbilen

Bios güncellemesi sonrası cpu ışığı beyaz yanıyor

Anakart Msi A320M Pro VH Plus üstünde ryzen 3 1300x takılıyken bios güncellemesi yapıyordum ekran gitti sonra da bilgisayar kapandı güç tuşuna basınca tetik almadı psu yu kapatıp açtım bilgisayar açılıyor ama cpu ışığı beyaz yanıyor ekrana görüntü gelmiyor tahminimce son bios bu işlemciyi...
  6. Ramazan İşbilen

DVI-I dönüştürücüsünü DVI-D ye uydurabilir miyim?

Şuan kullandığım ekran kartım ve DVI-I kullanıyor ben de DVI-I dan VGA ya dönüştürücü kullanıyorum. DVI-I dönüştürücüsündeki - nin etrafındaki pinleri kırarsam yeni alacağım karttaki DVI-D ye uydurabilir miyim? Bahsettiğim pinler;
  7. Ramazan İşbilen

Bilgisayar sadece başka bir hard disk ile boot ediyor

Arkadaşlar normalde usbye atılması gereken dosyaları ikinci hard diskime atarak o şekilde bilgisayara format attım fakat windows'u diğer hdd'ye kurmama rağmen reboot and select proper boot device hatası alıyorum ve ikinci hard diskten boot edip o şekilde kullanmak zorunda kalıyorum. durumu...
  8. Ramazan İşbilen

Flash bellek olmadan temiz kurulum yapılabilir mi?

Flash belleğimi kaybettim,aklımdaki fikir şöyle bilgisayarımda 2 hard disk var bunların birine iso dosyasını yerleştirip ordan boot edip bir diğer hard diske windows'u kurmak. Daha önce böyle bir şey denemedim işe yarayacağını da pek düşünmüyorum ama başka bildiğiniz bir yöntem varsa...
  9. Ramazan İşbilen

RX470 i5 4570 ile Darboğaz yapar mı?

Bilgisayarımı satıp yeni bilgisayar almayı planlıyorum ve bu iki parçayı kombinlemem doğru olur mu diye sormak istedim. Ekran kartı kesinlikle rx470 olacak,işlemci değişebilir. 1668012077 Hatta genel olarak 4k bütçe altında donanımlar bu şekilde. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ankara Dışı; Asus...
  10. Ramazan İşbilen

Csgo hem ekran kartı hem de cpu kullanımı düşük

Bugün X5460 işlemcimi HD7850 ile kombinledim ama csgo oynarken ekran kartı kullanımı %60larda işlemci de %70lerde geziyor. Oyunun ayarları 1280x1024 ve gölgeler hariç nerdeyse her şey yüksekte(ekran kartına yük vermek için) İşlemcim 3.3ghz e kadar overclock yaoabildim 3.6ghz 3.4ghz vs...
  11. Ramazan İşbilen

Oyun indirirken internetin sürekli kesilmesi

Bilgisayarıma format attıktan sonra gta v yüklemek istedim fakat yüklenirken bir anda internet kesiliyor. Tam olarak açıklamak gerekirse (bu sorun önceden de vardı) yüksek boyutlu dosyalar indirirken her 5 dakikada bir internet kesiliyor ve modemde kırmızı ışık yanıyor. Router'a firmware...
  12. Ramazan İşbilen

FPS İle Orantılı Artan Cızırtı Sesi

Bu sorun uzun zamandır devam ediyor.. kasayı ilk topladığımda problem yoktu fakat son haftalarda fps ile birlikte artan bir cızırtı sesi var kulaklığımda CS gibi oyunun çoğunluğunun sessiz geçtiği oyunlarda aşırı rahatsız ediyor şu an masaüstündeyken bile ufak bir cızırtı var sebebi ne olabilir ?
  13. Ramazan İşbilen

Msi K9N6SGM-V ver1.0 (MS7309) Bios update

Eski bir msi anakarta sahibim nasıl bios update yaparım bilmiyorum M Flash felan hiçbir şey bulamadım bios ekranında.Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.
  14. Ramazan İşbilen

Format Atarken Siyah Ekran

Arkadaşlar eski bir msi anakarta sahibim,bilgisayara format atarken öncelikle Flash Belleği MBR disk düzeninde Rufus ile windows 7 64bit iso dosyasını flash belleğe yazdırdım.Uzun uğraşlar sonucu sonunda anakart flash belleği gördü. Press any key to boot from usb. yani usbden bootlamak herhangi...
Top Bottom