Arama sonuçları: *

1. O

YAYINDAYKEN ALT + TAB YAPINCA OBS DE GÖRÜNTÜ DONUYOR ÇÖZÜMÜ VAR MI ?

YAYINDAYKEN ALT + TAB YAPINCA OBS DE GÖRÜNTÜ DONUYOR ARKA PLANDA BİŞEYLER YAPARKEN OBS DE YAYININ DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUM
  2. O

Bu sistem Darboğaz yapar mı kastaya 360m sıvı soğutma uygun mu teşekkürler

Sistemin normal halı bu upgrade yapabilirsiniz en azından bilgi olur benim için 😆 https://www.gaming.gen.tr/urun/378278/geforce-week-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. O

Bu sistem Darboğaz yapar mı kastaya 360m sıvı soğutma uygun mu teşekkürler

SIVI SOĞUTUCU OLARAK BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  4. O

Maximum 35 k DDR5 Oyun Yayın bilgisayarı önerir misiniz

selamlar arkadaşlar daha önce konu açmıştım yardımcı olunmuştu çok teşekkürler fakat alana kadar fiyatı uçtu gitti bana hem oyun hem yayın yapabileceğim bir pc toplamam da yardımcı olurmusunuz ?
  5. O

YAYİN YAPMAK İCİN 35 BİN MAX PC

Çok teşekkür ediyorum ilginiz alakanız için hemen sipariş vereceğim
  6. O

Size zahmet olmazsa bir duzeltme yapabilir misiniz https://www.gencergaming.com/pch-aim
  7. O

Sitede NVidia Kart yok o yüzden secemiyorum sadece AMD satiyorlar son hali şu şekilde yaptım
  8. O

Tek tek almaktansa toplu almak mantıklı geldi bana buna da bakma şansınız olur mu
  9. O

Gerçekten çok teşekkür ediyorum sizin önerdiğiniz parcalari alacağım sanıyorum 🙏 1701506212 İndirim ne zaman geliyor ortalama
  10. O

Çok teşekkür ediyorum yayınlarda darboğaz problemi olmaz değil mi
  11. O

Merhabalar arkadaşlar yayın yapmak için sıvı soğutmalı bir PC ariyorum dd5 ve dd4 arasindaki farkı bilmediğim için hangisine yoğunlaşmak gerekir size sormak istedim öneriniz var mı
Top Bottom