Arama sonuçları: *

1. M

Anakartim ne işe yarıyor anlaticak baba yiğit varmi

Merhaba arkadaslar bana bu anakart neye yarar anlatirmisiniz 750-800 TL lik anakart ama oc desteği yok ama pahalı ismi bu anlatirmisiniz detaylı olursa daha çok sevinirim ismi :asus ex-h410m-v3 intel h410 soket 1200 ddr4 2933mhz matx gaming anakart
  2. M

Anakartımda oc desteği yok

Sağolasın dostum bilgilendirdiğin için keşke oc desteği olsaydıda mutlu ayrılsaydık da neyse bakalım kısmet deilmiş.
  3. M

sanırsam yani hic oc yapamıcam :(
  4. M

kanka ama üstünde 2999 bilmem kaç mhz yazıyor o neden öyle rica etsem azıcık anlatırmısın sana zahmet olmassa
  5. M

Merhaba arkadaşlar benim anakartım bu bi bakarmısınız :asus ex-h410m-v3 intel h410 soket 1200 ddr4 2933mhz matx gaming anakart oc desteği olmadığı için sanırsam 3000 mhz olsada en fazla 2666 yapabiliyorum bi bilen varsa nasıl 3000 yaparım hiçmi imkanı yok 800 tl lik anakart nasıl oc desteği yok...
  6. M

RAM Frekansını Nasıl Yükseltebilirim?

Teşşekür ederim
  7. M

1dk ya atıcam bekle
  8. M

kanka peki nereden yapıcam söylermisin
  9. M

BAŞLIKTA DEDİĞİM GİBİ OC DESTEĞİ OLMAYAN ANAKARTIM SANIRSAM BU NASIL FREKANSINI YÜKSELTEBİLİRİM ANAKART : Asus EX-H410M-V3 Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz mATX Gaming Anakart HATTA EN İYİSİ HAZIR SİSTEMİN LİNKİNİ ATAYIM BU...
Top Bottom