Arama sonuçları: *

1. jexper67

1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

Evet dediğiniz gibi ama belirttiğim fiyata bulmak çok zor. Bir tane Grandland buldum. Ağır hasar kayıtlı. O yüzden bir alt segmente bakacağım büyük ihtimal
  2. jexper67

1.300.000 TL'ye Kadar SUV Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 1.300.000 TL'ye bir suv araç alacağım. Sizce ne alayım, önerileriniz nelerdir ? Aklımdaki araçlar: Opel Mokka Opel Grandland Peugeot 2008 En düşük 2022 model olması gerekiyor.
  3. jexper67

Şarj kablosu olmadan Apple Watch nasıl şarj edilir ?

Merhaba arkadaşlar, bayram için memleketime geldim. Gelirken Apple Watch'umun şarj kablosunu evde unutmuşum. Şarj kablosu olmadan başka ne ile şarj edebilirim ?
  4. jexper67

kurulu sisteme farklı bir sistemin takılması

Zamanında denemiştim, herhangi bir sıkıntı olmadı. Ama sorunsuz çalışmayabilir
  5. jexper67

A320 Anakart Nasıl Ryzen 3 4300GE Destekler ?

Şuan Gigabyte A320 aldık. Eğer desteklemiyorsa iade edeceğim. Ne yapayım sizce ? Overclock gibi şeyler yapmayacak.
  6. jexper67

A320 Anakart Nasıl Ryzen 3 4300GE Destekler ?

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşıma Abdullah abinin son önerdiği bilgisayarı toplayacağız. Ama Abdullah abi B450 yerine A320 kullanabilirsiniz diyor. Bu doğru mu ?
  7. jexper67

Logitech G733 alınır mı ?

Evet, şuan kullanıyorum. 1624005318 Bence gayet iyi bir kulaklık. Öneririm.
  8. jexper67

Kullandığınız telefonun yaşı ve marka modeli nedir?

XR, 1 yıl 10 aylık.
  9. jexper67

Breaking Bad'de favori karakteriniz hangisi?

1- Walter White 2- Mike
  10. jexper67

ortalama 600tl gamepad önerisi

https://www.evkur.com.tr/logitech-f710-wireless-gamepad-940-000142?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma bunu önerebilirim.
  11. jexper67

Forza Horizon 4 İçin Gamepad Önerisi

Şimdi onu araştırıyordum. Tutukluluk tarzı gibi bir sorunu oldu mu ?
  12. jexper67

Bir sürü versiyonu var. Hangisi ?
  13. jexper67

Vergisi ne kadar çıkar. Bir bilgin var mı ?
  14. jexper67

Merhaba arkadaşlar, Forza oynamak için kablosuz gamepad almak istiyorum. Max. 400 TL bütçem var. Hangi gamepadi önerirsiniz.
  15. jexper67

Steam ve Epic Games'teki GTA 5 Aynı mıdır?

Bizzat kendim denedim. Çalışıyor.
  16. jexper67

Steam ve Epic Games'teki GTA 5 Aynı mıdır?

Epic Games GTA V dosyalarını, Steam GTA V dosyalarının içine atıp çalıştırırsanız ufak bir doğrulama yapar ve oyun çalışır. Herhangi bir farklılık yok.
  17. jexper67

700 TL Gaming Mouse Önerisi

https://www.cimri.com/oyuncu-mouse/en-ucuz-logitech-g502-hero-gaming-mouse-fiyatlari,416844454?gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-JWdTAFk9udiYjR7GWdvPNUMQaPwoTbY3gt0hrI4jZt0RdiFeht1vYaAus6EALw_wcB&gclsrc=aw.ds Kullanıyorum, öneririm.
  18. jexper67

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sorma ya. Neyse başka zamana.
  19. jexper67

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/corsair-gaming-k68-red-led-cherry-mx-red-turkce-fiyati-38108/ Gençler, bu klavye alınır mı ? Logitech G213'den geçeceğim. Sadece kırmızı ışığı var galiba. Sizce can sıkar mı bir yerden sonra.
  20. jexper67

Arabada Usb C tipi girişi hakkında

Benim aracımda USB-A girişi var ve Apple CarPlay kullanabiliyorum.
Top Bottom