Arama sonuçları: *

1. K

RX 7800XT HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Ayrıca parça kalitesi ve soğutma olarak da daha iyi pc hocası benim yaptığım gibi özelleştirebilirsin ss ini atmıştım.
  2. K

Dostum tam aksine hayır sabah senle konuştuğumuz sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin yorumlarımdan anlamışsındır bende çok titizimdir ve en az 3 sene kullanırım aldığım bilgisayarı. Pc hocası videosunda güç kaynağı ve kasayı çok güzel anlatmış bence kesinlikle tercih edebilirsin.
  3. K

Bence parçaları çok kalitesiz biraz olsun kaliteli parçaları koysam fiyat çok artıyo zaten.
  4. K

❌İndirim Bitti! I5 13400F RTX 4060 Ti DDR5 Sistem 24.999 TL

O kartların 2. el piyasasında çok fazla ve çoğunda sorunlar var sanırım ekran kartı kısmında pekte iyi olan bir firma değil belli satılmamışta zaten stok eritmeye çalışıyorlar gibi geliyor. Bide artık bu devirde yeni sistem alıyorsan ekran kartın en az 16gb olacak bence.
  5. K

Orası genel olarak ürünlerin en düşük fiyatlı satıcısından en yükseğine kadar olanları sırasıyla gösteriyor. Direkt olarak ürün satan bir site değil.
  6. K

Yani akakçe de en ucuz kart bu oda 17k şuan birde bu sistemdeki kart asus dual parça kalitesi soğutması çok daha iyi değil mi ? Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı 1733051039 tebilonda bi tane rtx 4070 super gaming x bide yani 43k ama yapcak bişi yok...
  7. K

Dostum max bu şekilde yapabiliyorum en zorlama 1k daha çıkmıyor inan ama 50w içinde gerek var mı bilmiyorum hayli hayli yetiyo psu zaten.
  8. K

Son hali bu şekilde oldu almayı düşünüyorum bu fiyat bandında aynı kalitede bir sistem göremedim ben açıkçası.
  9. K

Aynen o şekilde yapıcam zaten öyle yapınca fiyat benim bütçeme tam uyuyor. Peki böyle bir sistem alsam güncel oyunları en yüksek grafiklerde açmak şartıyla ne kadar idare eder beni ? Birde bugüne kadar hep nvidea kullandım kullanırken bir sorun yaşar mıyım çabuk alışır mıyım ?
  10. K

Hazır sistemlere bakıyorum ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. nvidea ekran kartlarında düzgün modellerde ve parça kalitesi yüksek olan modellerde fiyatlar çok yüksek. Nerdeyse bütün sitelere baktım bulabildiğim en düzgün 2 tane sistem var hangisini alsam kararsız kaldım...
  11. K

Öneri RYZEN 7 5800X VE RTX 3080Tİ İÇİN 750W PSU ÖNERİSİ

O 700w ama yeterli olur mu ? Birde 650w dan 700 e geçmek saçma geliyor bana.
  12. K

Öneri A520M-A PRO ANAKART RYZEN 7 5800X VE RTX 3080Tİ İLE KULLANILABİLİR Mİ ?

Ekran kartında bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama işlemciyi besleyebilir mi emin olamadım. Birde bios'um şuan güncel çalışır mı işlemci ?
  13. K

NZXT'nin kötü olacağını sanmıyorum ya umarım yanılmam da.
  14. K

Bu kaliteli değil mi mesela https://www.incehesap.com/nzxt-c750-750w-80-bronze-atx-power-supply-fiyati-69807/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.78.5
  15. K

Arkadaşlar selam bütçem 2k. Sistemimi upgrade ediyorum. Ryzen 7 5800x ve rtx 3080ti besleyebilecek bir psu lazım. Teşekkürler öneriler için şimdiden.
  16. K

BU ŞEKİLDE BİR UPGRADE YAPSAM SORUN OLUR MU ?

Dostum temiz bir ekran kartı buldum asus rog strix rtx 3080ti. İşlemciyi de ryzen 7 5700x yapsam kullanamaz mıyım 2k ve 4k da ?
  17. K

Yani elimdeki ekran kartını satabilirsem eğer düşünürüm tabii ama zaten 2k ve 4k oynayacağımdan dolayı gerekli bir harcama olur mu işlemci değiştirmek emin olamadım zaten rtx 5000 serisi çıkana kadar idare etmek için yapıyorum.
  18. K

Yani rtx 3080 den vazgeçtiğim için max 11- 12 falan veririm heralde.
  19. K

amd düşünmüyorum dostum. 1732987482 RTX 3070Tİ kullansam peki o zaman daha iyi olur mu ?
  20. K

1080P oynamayacağım için videolarına baktım yeterli gibiydi ama 2k ve 4k da yine de burda sormak istedim.
Top Bottom