Arama sonuçları: *

1. yigit_0

.

.........k
  2. yigit_0

Hangi parfümü almalıyım?

iyi akşamlar herkese. ben daha öncedende parfüm önerisi hakkında konu açmıştım 3 tane parfüm arasında kaldım şuanda hangisni almalıyım sizce? Versace Eros Blue chanel Armani stronger with you ins kalıcılığı çok önemli bide etrafımdaki insanlar kokuyu alsın istiyorum. (Param var arkadaşlar bi...
  3. yigit_0

Erkek 2kya kadar parfüm önerisi

17 yaşındayım okulda dışarda sıkacağım kalıcılığı iyi olan parfüm önerisi olan varmı bütçem max 2k versace eros baktım ama orjinal olduğundan emin değilim çok, öneri bekliyorum
  4. yigit_0

spora 3 4 gün ara vermek

3 aydır düzenli adam akıllı beslenerek vucüt geliştirme yapıyorum yarın kuzenlerimin yanına gideceğim 4 günlüğüne orda düzenli beslenmek gibi bir şansım olmayabilir maalesef bunun bana nasıl bir eksisi olur?
  5. yigit_0

pre workout önerisi lazım,,

ilk defa pre workout kullancam 3 4 aydır spora gidiyorum. okul çıkışı gittiğim için yorgun olduğum günler oluyor o günler almayı planlıyorum 600tl max bütçem var https://grizzone.com.tr/grizzone-preforce-pre-workout?aroma=buzlu-limonata...
  6. yigit_0

Beni seven kızı reddettim.

İyi günler forum, 3 gun önce instadan kız yazdi bana okulda karşı sınıftan iste ben senden hoşlanıyorum ilişki düşünürmusun diye ben düşünmüyorum yazdim kız yinede israr etti istersen arkadaş olalim ilerisini zaman gösterir falan diye,bende tamam dedim iste bu kızla 2 3 günde baya konuştuk...
  7. yigit_0

Açık lise hakkında....

Herkese günaydın arkadaşlar şuan 11.sınıf öğrenciyim 2.dönem açığa geçme gibi bir fikrim var hem daha verimli olur hem daha fazla zaman kalır diye düşünüyorum. babam 2 yıl önce vefat etti, +depremzedeyim muğlaya yeni taşındık bunu açık liseye geçmek için izin olarak göstersem kabul ederler mi...
  8. yigit_0

bilgisayarım ne kadar eder?

arkadaşlar merhaba hayırlı bayramlar öncelikle kardeşimin kullanmadı bir masaüstü pc si var bu ne kadar eder?(kullanmama sebebi monitör kırık) Hiper Harmony kasa + 500wat psu H510m anakart i3 10100f 8gb ram 3200mhz 1tb hardisk 240gb ssd Msi rtx 2060 super ne kadar eder tahminen ?
  9. yigit_0

max 2000tl ayakkabı önerisi

yazın giyebileceğim bir ayakkabı arıyorum dış görünüş önemli nike düşünüyorum varsa öneriniz link atarmısınız bütçe (2000tl)
  10. yigit_0

kafam çok karışık ilk bilgisayara hangisini almalıyım?

arkadaşlar merhaba benim bilgisayara lazım olan eksik parçalar var ilk hangisini almalıyım? Benim yaşadığım yerde haftada 1 2 kez elektrik kesintisi oluyor ve genelde benim oyun oynadığım saatlere denk geliyor ve buda pc ye büyük zarar veriyor ve bende psunun yanmasından korkuyorum ve psu çok...
  11. yigit_0

sahibinden güvenilir mi

arkadaşlar merhaba ilk kez 2.el bir ekran kartı alacağım fiyatıda biraz yüksek satıcıya param güvende ile alalım dedim satıcı param güvende olmaz daha önce o sistem ile dolandırdılar beni falan dedi normal param güvende olmadan alsam benim dolandırılma ihtimalim kaç
Top Bottom