Arama sonuçları: *

1. shiedabro

pc hiçbir şekilde sıfırlanmıyor

arkadaşlar sistemi ayarlardan sıfırlamaya calıstım sorun oldu diyor flashbellek üzerinden yapmaya calıstım yine hata verdi ne yapmam gerekiyor
  2. shiedabro

Power tusuna basınca kasa artık geç açılıyor

sistem özellikleri böyle w11 gectigimden beri kasa aniden acılırdı simdi 3 4 sn gec acılıyo güç tusuna bastıgımda
  3. shiedabro

Çekirdek Yalıtımı sorunu

nasıl düzeltebilirim?
  4. shiedabro

w11 güncelleme yapmıyor

İndir ve yükle yapıyorum hiçbirşey olmuyor buton değişmiyor denetle yapıyorum yine bir şey olmuyor 1664828463 up
  5. shiedabro

Bu uygulamayı nasıl kapatabilirim?

ping çıkıyor arkadaşlar kapatsam bile oto açılıyor
  6. shiedabro

Odadaki yanık kokusu

arkadaşlar bugün pc çalıştırdım aradan 20 dk geçti odayı yanık kokusu kapladı böyle değişik kablo yanığı gibi direk pc kapadım pc içini açıp kokladım bir şey yok pc ve tüm parçaları gittim başka fişte 1 saat çalışırdım sıkıntı olmadı sizce odadaki prizde mi sıkıntı var ne gibi önlem almalıyım
  7. shiedabro

Asus Armory Crate Açılmıyor

Arkadaşlar uygulamayı tamamen 2 defa sildim yeniden başlattım, sildim yeniden başlattım yükledim yeniden başlattım açmaya çalıştım hep bu ekranda kaldı başta yükleniyor dedi sonra böyle bi ekran geldi sebebi nedir?
  8. shiedabro

Sistemde neyi değiştirmem lazım?

Arkadaşlar İntel i5 11400f işlemci stok fanlı Asus Prime H510M-E anakart 16GB 8x2 3200mhz ram 500gb sn570 ssd corsair spec delta rgb 550w+80 kasa elimde 5k bütçe var sizce neyi upgrade etmeliyim sıvı soğutma alıp anakart alıp ileriye dönük bir sistem kurmayı düşünüyorum anakart vrmleri...
  9. shiedabro

Windows 11'den 10'a Nasıl Geçiş Yapabilirim?

Selamlar, Windows 11 işletim sisteminde birden fazla hata yaşıyorum en basitinden windows gezgini hatası alt tab atma sorunu tarzı ve fps düşüşleri gibi hatalar yaşıyorum geri windows 10'a dönmek istiyorum ama windows 11de go back özelliği kalkmış sanırsam alternatif olarak nasıl dönebilirim...
  10. shiedabro

Bilgisayarım kapanıyor

Bi anda dondu ve bu şekilde kaldı
  11. shiedabro

Bilgisayar bi anda kapandı

arkadaşlar o çizdiğim yerlerde çizgiler oluştu kırmızı kırmızı sonra ekran dondu pc res attı sizce sorun ne olabilir öncedende donup kapanıyordu fakat o çizgileri farketmedim
  12. shiedabro

PC Donup Oto Reset Atıyor

Arkadaşlar yardım eder misiniz, Valoranttan çıktım masaüstüne geldim birkaç saniye sonra mouse takıldı ekran gitti reset attı geçen de olmuştu konu açtım kimse yardımcı olmadı
  13. shiedabro

Arkadaşlar pc bi anda donup res attı

Arkadaşlar discordda arkadaşlarla konuşurken bi anda pc dondu 5 6 saniye sonra reset attı windows ekranında disk taraması yapıp tekrar açıldı wd blue sn570 500gb
  14. shiedabro

Windows'u etkinleştir yazısı

Arkadaşlar Gaming Gen TR den aldığım sistemde 180 günlük deneme sürümü kurulacağını söylendi fakat bu windows'u etkinleştir yazısı geldi sağ tarafa benim bildiğim 180 gün sonunda gelmesi gerekmiyor mu?
  15. shiedabro

Bilgisayarımda yüklü olan şey nedir?

bunu gördüm fakat bende patriot viper yok wd blue s570 var bu ne alaka arkadaşlar?
  16. shiedabro

Bilgisayar uzaktan kapatılır mı?

Arkadaşlar merak ediyorum program indirmeden Windowsun mobilden bilgisayarı kapatma özelliği var mı uykuya alma açma kapatma tarzı?
Top Bottom