Arama sonuçları: *

1. shiedabro

steam indirme anında 0b düsüyor

600 mbps indirme 50mbps yükleme comnet internet var dostlar sadece steamda böyle bir sorun oluyo önbellek falan temizledim konum değiştim sorun yine aynı
  2. shiedabro

internet sizde yavaşladı mı?

beyler internet sizdede yavaşladı mı son 10 dkdır baya yavaş şu an bende
  3. shiedabro

internet hızı yüksek ama indirme düşük

beyler hızım böyle steamda falan indirme yapınca yada googledan saniyede 30 mb falan indiriyor nasıl çözerim bunu
  4. shiedabro

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi yanıldı :)

Merhaba, bugün evime Türk Telekom ekibi geldi. Comnet'ten 500Mbps / 20Mbps paket alacağımı söyledim, onlar da bu hızları alamayabilirsiniz her ne kadar altyapı fibe olsa da kapasite olur dedi İsterseniz bu paketi Türk Telekom'dan alın yine de alamazsınız dedi. Comnet arıza kaydı açar hızlar...
  5. shiedabro

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi

Merhaba, bugün evime Türk Telekom ekibi geldi. Comnet'ten 500Mbps / 20Mbps paket alacağımı söyledim, onlar da bu hızları alamayabilirsiniz her ne kadar altyapı fiber olsa da kapasite olur dedi. Alma şansınız var almama şansınız var bölgedeki yoğunluğa göre değişir dedi. İsterseniz bu paketi Türk...
  6. shiedabro

Türk Telekom ekipleri hakkında

Arkadaşlar bugün evime TT ekibi geldi, aramızda sohbet açıldı comnete geçtiğimi 500mbps/20mbps paketini satın aldığımı söyledim onlarda şöyle dedi o hızları almayabilirsin fiber altyapı olsada kapasite olur dolaplara 1gigabitlik bişey falan dedi anlamadım teknik terimdi dedi 200 alırsın 500'e...
  7. shiedabro

Yardım comnete geçicem acil yardım lazım

arkadaşlar İnternet babamın üzerine fakat gerekli evrakları kargoya ben götürcem benim adıma kargo gitse sıkıntı çıkarmı
  8. shiedabro

Comnet 500mbps paket alacağım

Selamlar poyraznete geçiş sağlayacaktım fakat salatalık herifler kaç aydır zam yapmıyordu son anda yaptı iptal ettim o yüzden 12 ay peşin ödemeli 500mpbs alıcam pişman eder mi 1 ay bedava kodu var mı?
  9. shiedabro

hali hazırda internet başvuru iptal etme

Merhaba bir ISS'den başka bir ISS'e geçmek için taraflarına evrakları gönderdim şu an 2.iş günündeyiz ve başka ISS geçmek istiyorum halihazırda başvuru iptal edebilir miyim böyle bir hakkım var mı?
  10. shiedabro

PoyrazNet'e geçiş sağlıyorum

Merhabalar, TurkNet'den PoyrazNet'e bugün itibari ile geçiş işlemini başlattım evraklarımı Aras Kargoya teslim ettim, tercih ettiğim paket; Bu hızı Türk Telekom altyapısı ile verdiklerini söylediler gayet uygun bence, geçiş yaptıktan sonra yorumlarımı belirteceğim hız stabil olursa ve daha...
  11. shiedabro

Aras kargo hakkında soru

Merhaba, bir internet sağlayıcısına geçiş yapıyorum bana evraklar verildi, pazartesi çıktısını çıkartıp imzalayıp Aras Kargo'ya vermem gerek, Aras Kargo kuryesini evime çağırıp bana illetikleri kodu kuryeye söyleyip göndersem olur mu, maalesef şube bana çok uzak kalıyor.
  12. shiedabro

Kurye Çağırma İnternet Başvurusu

Selamlar yarın itibari ile poyraznet'e geçiş yapıcam evrakları çıkartıp imzalıcam fakat benim bulunduğum bölgeden uzak bir aras kargo şubesi var eve kurye çağırıp dosyayı teslim edebilir miyim?
  13. shiedabro

PoyrazNet sizce nasıldır? 500mbps 260₺

Türk Telekom altyapısında böyle hız sunuyorlar bence bedava sizce nasıl?
  14. shiedabro

Tavsiye internet sağlayıcısı istiyorum

şu an altyapım tt fiber döşeli turknet müşterisiyim böyle riot games ile netflix ile peeringi olan düşük ping sunan bir firma var mı 100mbps 269 tl ödemek istemiyorum.
  15. shiedabro

ISS tavsiyesi istiyorum

Turknet zamı sonrası artık daha kullanasım gelmedi 169 TL'ye 100 megabit iyiydi ama 250 vermek istemiyorum 200 megabit olsa anlarım iyice türk telekom oldu bu turknet tr serverinde ping düşük böyle kaliteli firma önerisi istiyorum sizden arkadaşlar
  16. shiedabro

SuperOnline Fiber Kutu Takıldı Fakat.

Arkadaşlar superonline fiber altyapı adresimize geldi fakat şöyle bir şey var binamıza superonline kablosunu çeken turk telekom ekibiydi ve kutuyu koyan turk telekom ekibi fakat altyapı turkcellin ve kutuda turk telekom yazıyor anlamadığım şey şu rakip firmalar böyle anlaşmalar yapabiliyor mu?
  17. shiedabro

SuperOnline Fiber kullanan var mı?

Arkadaşlar superonline müşteri hizmetleriyle görüştüm ve 1000 megabit olan paketi herkese vermediklerini söylediler, fiber altyapı yapıldığında binaya kadar kutu koyarlarsa veriyorlarmış ne alaka yani anlamadım her yere kutu koymuyorlar mı koymuyorlarsa fiber değil vdsl olmuyor mu bu ben mi...
  18. shiedabro

Turkcell Superonline Kullanan Var mı?

Arkadaşlar olduğum bölgeye fiber altyapı yapılıyor ve superonline'da 249 TL'ye 1000 megabit diye bir kampanya gördüm, gerçek midir kurucakları altyapı 1000 megabit veriyor mu, aranızda kullanan var mı?
Top Bottom