Selamlar bugün Armut uygulaması üzerinden kartımın termal macunu ve bakımı hakkında ilan çıkardım ve bir öğrenci kardeşim bana ulaştı, kendisine rtx 2060 gaming model kartımın ısındığını bu konuda termal macun değiştirmek istediğimi söyledim sonrasında termal ped hakkında sorular sordum kendisi...
https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx-3070-gaming-pro-lhr-8gb-256bit-gddr6-dx12-pci-express-4-0-ekran-karti-ne63070019p2-1041a-p-HBV000014NJNQ
bana ucuz gibi geldi alınır mı?
arkadaşlar geçenlerde konu açtım rtx 3050 yi satıp msi rtx 2060 almalı mıyım diye arkadaşlar al dedi, 5kya 3050 sattım 4500 TL'ye 2060 ı aldım saf güç olarak biraz daha güçlü rtx 2060 ve pazartesi elime ulaşıcak arkadaştan furmark test sonucu istedim ve attı değerlerde gariplik var mı kart...
Biosda geziniyordum re size bar ile alakalı bir şey gördüm, pek iyi ingilizcem olmadığı için ne olduğunu bilemedim GPU yazıyordu On Off seçenekleri vardı, on mu yapmalıyım off mu on yaparsam performans artar mı?
Arkadaşlar belirttiğim kart dual fan olduğu için ısınır mı msi güvenim var fakat ne bileyim bu kartlar için 3 fan yapıldıysa bildikleri vardır diye düşünüyorum
Arkadaşlar sadece merak ettim, 1050 ti gibi eski ekran kartlı sistemler stokta varken neden 2060 super, 2070, 2070 super, 2080, 2080 super gibi ekran kartları hazır sistem içinde satışa sunulmuyor
Arkadaşlar amd ryzen 5 3500x gtx 1650 super donanımlarım var csgoda fps'in dibine vurmak istedim ve bütün ayarları performans olarak ayarladım özellikle nvidia panel ayarlarını full performans için yaptım,
paneldeki beni oraya götürden csgo ekledim full performans ayarı yaptım güç seçenekleri...
Arkadaşlar bakıyorum piyasaya türkiyede fazla pahalı onu geçtim 2.elde sıfırdan daha pahalıya satanlar var örnek vereyim tr garantili dahi değil adam amazon japonyadan 5'e alıyorsa türkiyede 10'a satıyor bende diyorum ki bi göz attım amazon çinde ucuza geliyor ordan alsam sıkıntı çıkar mı en...