Arama sonuçları: *

1. DefKot

Yardım FIFA 22 si olan Ronaldonun kramponunu çekip atabilirmi

Oyuna girdim Ronaldo saçma sapan bir krampon giyiyor oyundaki orjinal kramponunu bulamıyorum ben mi karıştırdım oyundamı bir hata oldu anlamadım.
  2. DefKot

Öneri Froza Horizon 4 sararmı ?

Gta 5 de müzik açıp açık hatita da araba sürüyom froza 4 alsam açık dünyası falan nasıl sararmı arkada müzik araba kulanma falan ? YouTube de adam akıllı bir video yok snaki biraz haritalar küçük gibi
  3. DefKot

Yardım İnternet Cafe Simulator kenar yumuşatma ve ekran yırtılması sorunu

Oyunun kenar yumuşatmaları çok kötü ayrıca grafiklerde pek iyi değil gibi ve ekran yırtılması var FPS sabit değil, Twitch yayınlarında izlediğimde böyle sorunlar yoktu oyunda daha iyi duruyor du neden acaba bir çözümü varmıdır ? Monitörün ekran yırtılma önleyicisi açık ismini unuttum şimdi FPS...
  4. DefKot

FIFA 22 orgin de görünmüyor ve tepki vermiyor

FIFA 22 orgin de görünmüyor ama steam da görünüyor, oyuna tıklıyorum ama tepki vermiyor bu sorunu nasıl çözerim ? 400 saat oynadığım oyunu hiç almamış muamelesi görüyorum.
  5. DefKot

Öneri CS GO Ücretsiz versiyonu oynanır mı ?

CS GO bitti diye bir algı var sosyal medyada bu doğrumu ? Çok hile falan varmış, steam da şuan CS GO nun ücretsiz sürümü çok satanlar listesinde 1. Sırada, acaba diyorum yükleyip oynasam ücretsiz versiyon olduğu için çok fazla hile mi çıkar karşıma ? Yükleyip oynasam memnun kalırmıyım yoksa...
  6. DefKot

PES 2013 virüsüz nerden yüklerim

2013 Ronaldoyu Fenerbahçeyi falan özledim steam dan indiriyim dedim yokmuş virüsüz bir site varmıdır indiren oynayan varsa bi yardımcı olsun (forumda korsana destek vermiyoruz yazcaksan terket konuyu forumda küfür etirib banlatma beni steam da ya da başka bir yerde fiyatı hiç önemli değil...
  7. DefKot

FIFA 22 Oyuncu reytingleri neden bu kadar saçma ?

Ronaldo inanılmaz saçma bir şekilde düşmüş hızı, driplingi, gücü yani 1 sene de ne olduda bu adam 10 reytinge yakın hız kaybetti hiçmi kimse çıkıp biz böyle yapıyoz ama bu adam konuşuyor en son Portekiz-İsviçre maçında inanılmaz deparlar atı adam Ronaldo sadece en belirgin örnek bu FIFA nasıl...
  8. DefKot

FIFA 22 ye transfer güncellemesi gelecek mi ?

İlk defa bu sene FIFA 22 satın aldım yoksa 2013 den beri PES oynardım o konu apayrı bir konu zaten hatırladıkça sinirden kendimi şey yapasım geliyor, o yüzden FIFA 22 nin raconunu bilmiyorum transfer sezonu bitince transfer güncellemesi geliyormu yoks FIFA 23 mü almamız gerekiyor güncel...
  9. DefKot

GTA San Andreas VS GTA Vice City

Bence tarihin en büyük oyunlarından birisi GTA San Andreas çıktığı yılın çok ötesinde bir oyundu, şuan bile çoğu oyunda yok GTA San Andreas da olan içerik çeşitliliği.
  10. DefKot

Yardım Game Day Tycoon Kayıt Dosyası Silme

game day tycoon da kayıt dosyamı silemiyorum nasıl silebilirim ila 1 tane kayıt dosyası kalıyor el ile falan silinmiyomu
  11. DefKot

FIFA 22 alsam kaç ay oynayabilirim ?

FIFA 22 alsam güncel kadrolarla kaç ay oynayabilirim ? Yazın transfer güncellemesi gelirmi ?
  12. DefKot

Yardım Gta 5 Online de bir sorun mu var ?

Saçma sapan oyundan atıyor sunucularda bir sorun var bu sadece bende mi yoksa herkestemi ? Bir sürü oyun oynadım GTA 5 Online sunucuları kadar iğrenç berbat sunucular görmedim
  13. DefKot

GTA 5 de kolay yoldan araba modifiye kilitlerini açmak

Mesela silah atölyesi alınca silahlar normal silahçı da açık olmasa da silah atölyesinde açık oluyor Bu tarzda Araba tamircisi alsam bütün modifiyeler açılırmı seviye kasmadan ?
  14. DefKot

Yardım GTA 5 Cayo Perico baga mı girmiş ?

Adayı keşfetim giriş / çıkış , Para yerleri vb. giriş / çıkış lar hariç her şey kaybolmuş tekrar o para gold yerlerini falan keşfetmemi stiyor normal mi ? Ben sadece o pirep leri yapıcaz sanıyodum
  15. DefKot

PC oyunları neden Türkçe desteklemiyor ?

Büyük yapım küçük yapım farketmezsizin çoğu oyunda neden Türkçe dil seçeneği yok 83 Milyon kişinin konuştuğu dili neden eklemiyolar bu kadar mı berbat Türkiye pazarı
  16. DefKot

Yardım Gta SA Steam Kasma Ve Ekran Yırtılma Sorunu

Steam dan GTA SA aldım kasma ve ekran yırtılma sorunu var bunu nasıl önleyebilirim ? Bu sorunu çözen birisi ya da çözen birinin videosu varsa paylaşırsa sevinirim
Top Bottom