Arama sonuçları: *

1. B

Yardım GTA 5 KOYU RENK SORUNU

Muhtemelen ben bunu sorun zannettim yardımın için teşekkürler :)
  2. B

Yardım GTA 5 KOYU RENK SORUNU

Arkadaşlar selam, gta 5 oynarken böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bu aralar olması gerektiğinden daha koyu bir görüntü var, ekranda pc ile alakalı'bi problem, yok bilen bu sorunla karşılaşan bana yardımcı olabilir mi.
  3. B

Yardım İPHONE ŞİFRE UNUTTUM

:D yok yok abim telefonu almıştı o işlem yapmıştı ondan diyorum 1724680970 teşekkürler
  4. B

peki fatura başkası adınaysa farklı biri faturayla gitse yine yardımcı olurlarmı
  5. B

Arkadaşlar merhaba evdeki çoçuk şifreyi üst üste hatalı giriş yaptı ve telefon benden İclound şifresi istedi bende unuttum 1 saat bekle dedi şifremi nasıl yenileye bilirim şimdide telefon benden iphone şifre gibi bişey istiyor yardım edebilecek olan varmı
  6. B

Yardım Hoparlör önerisi 500 aralığında

Arkadaşlar selam 500 bandında biraz daha fazla olabilir önere bileceğiniz hoparlör varsa, yardımcı olursanız sevinirim.
  7. B

EHLİYET KONUSUNDA YARDIM

Arkadaşlar selam yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim, yanıma kimliğim ve 1 adet biyometrik fotoğraf alıyorum başka bir şey gerek varmıdır. Ayrıca vakıftan babamın hesabından parayı yatırıcam herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkür ederim.
  8. B

Öneri GOD OF WAR VE UNCHARTED HIRSIZLAR MİRASI KOLEKSİYONU

Ankadım peki 2 oyun arasında kalsan hangi oyunu tercih edersin.
  9. B

Öneri GOD OF WAR VE UNCHARTED HIRSIZLAR MİRASI KOLEKSİYONU

Selam arkadaşlar biliyorsunuz yaz indirimlerinin, son günü. Almak istediğim 2 oyun var, Gad of war ve uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu bu oyunlar toplamda 50 dolar yapıyor 4 dolar da benim steam cüzdanda var. Yani 46 dolar 1500TL yapıyor değermi alınır mı sizce.
  10. B

Yardım İADE KOŞULLARI NEDİR YARDIM EDER MİSİNİZ

TS clup dan ürün aldım bu sabah ve iade ettim fakat iade ettik ten sonra üst kısımda kargo şirketi isim ve kargo no su vermişler fakat zaten çıkışı yapılmamış ürünün bana gelip ben mi tekrar vericem yoksa hiç gelmeden bana para iade si yaparlarmı yardım ederseniz sevinirim.
  11. B

Çözüldü✓ İPHONE 13 Isınma sorunu

merdiven altı :dA.SD. 1715938214
  12. B

ücretsiz virüs programı önerisi

Avast Free Antivirus faydasınını çok gördüm tavsiye ederim.
  13. B

anladım zaten şarjda kullanma gibi bi huyum yok belki telefonda bi hata vardır diye sorayım dedim teşekkür ederim :)
  14. B

:D telefona bişey olmasında sıkıntı yok tek böbreğim gitti. :D
  15. B

anladım çok teşekkür ederim kılıfda kullanıcam ısınmayı dahada tetiklemez değilmi ?
  16. B

Selam ark 3 gün önce Teknosadan aldığım iphone 13 insta da falan dolaşırken aşırı değilde ılık bir ısınma var şarj a taktığımda da bir tık daha ısınma mevcut bu normal bişeymi yoksa sıkıntılı bir durum varmıdır. ek olarak şark'ı teknosadan 20W orjinal aldım. fikrinizi yazabilirseniz mutlu...
  17. B

Yardım Turkcell Pasaj İphone 13 alınır mı?

amazonda siyah rengi 37.500 turkcell takıntısı değilde sadece turkcell de hepsi aynı fiyat bu yüzden sordum.
  18. B

Yardım Turkcell Pasaj İphone 13 alınır mı?

Selam arkadaşlar iphone 13 alıcam turcell pasajdan garantisi falan apple türkiye garantilidir dimi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü diyer mağazalarda 2k zam geldi
  19. B

Yardım Turkcell Pasaj'dan İphone 13 alınır mı ?

Selam arkadaşlar İphone 13 alıcağım fakat bugün telefona 1k zam geldi internet üzerinden turkcell pasajda hala gelmedi o yüzden turkcell pasajdan almak istiyorum herhangi bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum beni aydınlatır sanız sevinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  20. B

Yardım Önere Bileceğiniz Kamera Modelleri

Selam Arkadaşlar Twitch de Yayın açaçağım güzel bir kamera arıyorum önere bileceğiniz karema varsa önerilerinizi bekliyorum 1500 TL bütce olabilir. Işıklıda olabilir aydınlatması için beni
Top Bottom