Biz Türkler , asgari ücretin , emekli maaşının memur maaşının artmasının bir anlam ifade etmediğini hatta bizim gibi her sene bütçe açığı yaşayan ülkeler için cinayet olduğunu anladığımızda bir şeyleri değiştireceğiz
Kolay gelsin rakipsiz çok iyiler.
Dava et , thh ye başvur vs elinden geleni ardına koyma ama hukuk denen bir şey olmadığı için dava etsen yıllar yıllar sürüyor dava en son takipsizlik falan verip yolluyorlar. Ses kaydı da kvkkdan kullanılamaz. Firmalar bizimle görüşmeleri kullanabiliyor ama biz...
Ya bjk ya berabere demiştim şaşırtmadı sonuç.
Bariz belliydi zaten şaşmaz dediğim gibi derbilerde her zaman çöküşte olan takım varsa sürpriz yapar.
Bir de fenerin üst üste kazandığına bakmayın rezalet oynuyor takım her maç
Torqun hangisi hocam , bendeki creatine bitmek üzere. Deneyiminizin üzerine Torqdan deniyim diye düşündüm de üç farklı model var sitesinde hangisi dediğiniz
Ya bjk ya berabere. Bjk çöküşte diye herkes fener diyor da derbilerde bunlar dikkate alınmaz hatta çoğu zaman tam aksine çöküşte olan takım derbide sürpriz yapar.
Gtx 1050 ile cyberpunk oynamıştım 30 fps max bir yerden bir yere giderken yere bakarak gidiyordum 😂 hayatımda ilk ön siparişte aldığım oyundu mecbur 15 fps oynuyordum 3-4 güne bitirmiştim
Burayı izle , am8 ile karşılaştırmasını yapıyor. Bunda bile maono daha önde kaldı ki daha ucuz üstüne kol da alsan gene daha karlı.
Tek eksisi tam karşıdan ses alması yanlardan leş. A8 de bu durum yoksa tercih edilebilir