Arama sonuçları: *

1. E

EKRAN KARTI MİNİNG SORUNU

Merhabalar arkadaşlar, i5 9400f-Msi gtx 1660 OC kullanıcısıyım, bu aralar GPU Görev Yöneticisine göre hiçbir şey açık değilken 5 civarı; Opera açıkken arada 7 den 30 civarına fırlıyor sonra düzeliyor ama bazen yüzde 15 civarı kalıyor. Meraktan soruyorum miningle falan alakası olabilir mi? Fotoda...
  2. E

Aşağıdaki ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim?

msi gtx 1660 super kullanıcıyısıyım i5 9400f le kullanıyoru. Witcher 3, cod ww2, dying light gibi oyunlarda full ayarlarda 75 sabit oynatabiliyor tavsiye ederim ancak RTX teknolojisi çok başka.
  3. E

PES17 yi ps3 kolu bağlayıp oynayabilirmiyim?

Ben pes2020 oynuyorum ps3 kolu bile değil dandik 30-50tl lik bir şey açıyor ve oynanıyor valla xd:D
  4. E

LOL WEST GÜNCELLEMESİ

Merhaba arkadaşlar lol oynarken TR serverindan West serverina geçerken benden 1.5gb civarında günceleme istiyor yapınca oynanabiliyor ancak ve sorun şu ki; bu sefer Westte oynadıktan sonra TR geçince TR serverinde benden 1.2- 1.5gb güncelleme istiyor ve bu hiç bitmiyor onarım yaptım, youtube...
  5. E

Death Stranding indirme

İnternet hızı ve ya o tarz şeyler için konu açabileceğim tam olarak bir konu başlığı görmedim, umarım yanlış yere yazmıyorumdur. 1mb hız ile 45gblik Death Stranding kaç saatte iner. İnternette baktığım bazı hesaplama sitelerinde 107 saat gibi şeyler gördüm, bunlar gerçek mi?
  6. E

Full HD-LCD Isınma

Ben de öyle düşünmüştüm de sıcaklık biraz fazla gibi geldi sonra normal oldugunu fark ettim ben de. Sağolasın :D
  7. E

Full HD-LCD Isınma

anladım çok teşekkür ederim bilgilerin için.
  8. E

Sonuç olarak topladığım pc

neden ki?
  9. E

Full HD-LCD Isınma

nerden sorabilirim belli bi siteleri var mıdır?
  10. E

Full HD-LCD Isınma

alt az ısınıyor ancak sağ taraf aşırı ısınıyor
  11. E

Full HD-LCD Isınma

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce AOC monitör aldım sağ tarafı çok sıcakken solda ve üstte bir şey yok alt taraf biraz daha sıcak sadece. www.vatanbilgisayar.com/aoc-21-5-g2260vwq6-genis-ekran-lcd-monitor.html Monitör bu arkadaşlar sizce bir sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
  12. E

Sonuç olarak topladığım pc

Knka fiyat olarak iyide mesela ben 4.8k ya i5 9400f 1660 16gb ram topladım ssd yok bende yerinde olsam ssd yi sonra alırdım mouseye para verme elinden geldiğince ekipmandan kıs 16 ram yapmaya çalış çok aşırı rahat edersin. Ekipman sonra alınır daha kötü mouse kullanırsın daha iyi PC'in olur...
  13. E

%100 de yüz işlemci kullanımı Far Cry 5

Hocam güzel bildihin virüs programı var mı ben malwarebyte kullanıyorum ücretsiz. Düşünüyorum bir virüs taramasını
  14. E

Görev yöneticisinde 100de 100 iken, MSI Afterburnerda genelde yüzde 20-30 daha az oluyor hangısıne guvenmelıyım onuda bılmıyorum.
  15. E

Merhaba arkadaşlar, i5 9400f msi gtx 1660 OC Versiyonu 16gb Ram, kullanıyorum. Ancak Far Cry 5 de diğer oyunlarda hiç olmadığı gibi GPU 98 99 kullanımındayken normali de böyle işlemci de 100% oluyor ve sadece bu oyunda oluyor. Bu işlem PC'ye herhangi bir zarar verebilir mi? Cevaplarsanız...
Top Bottom