Arama sonuçları: *

1. Kaan218

80k civarı sisteme tavsiye ihtiyacımız var

Tek Tek topla bütçen fazla daha iyi ekran kartı alırsın belki böylelilke
  2. Kaan218

Öneri 2k Oyuncu Monitör Tavsiyesi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html...
  3. Kaan218

Trendyol Ekspres,kargom Transfer Merkezinde kaldı.

Hocam bazı durumlarda bi anda dağıtıma çıkıyor olabilir bazen benimde öyle oldu bekle bakalım nolcak
  4. Kaan218

Elektrip gidip gelmesi sonucu Monitöre güç gelmiyor yardım!!

Anladım geçmiş olsun hocam
  5. Kaan218

Yardım 32.850 YE İPHONE 13 aldım

Nirede hocam o Link gelirmi
  6. Kaan218

YKS dil öğrencisi için Doping Hafıza mantıklı mı?

Doping Hafızayı Zamanına kullanan biri olarak sosyal hayatının olmaması ve programı iyi derecede kullanman ve özelliklerindne faydalanman gerekiyor
  7. Kaan218

14 pro max nerden alınır

Kararsız kaldım :D
  8. Kaan218

14 pro max nerden alınır

Ne zaman aldın hocam
  9. Kaan218

14 pro max nerden alınır

Cihazla ilgi li değil hocam yani şuan kullandığım telefondan biraz daha iyi olsun yaza doğru daha kaliteli bişey alırım ama sıkıntı şey iade durumunda yardımcı olmuyolarmış bide kargo çok geç geliyormuş 6 iş günü diyor ama fazla oluyormuş
  10. Kaan218

14 pro max nerden alınır

Şikayet varda çok fazla şikayet var hocam pek içime sinmedi fiyat olarak güzel çok isterdim ama malesef saol yinede
  11. Kaan218

Hangi işlemci daha iyi

dahili grafik dışında aman aman bi fark yok
  12. Kaan218

14 pro max nerden alınır

https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-x/apple-iphone-x-256-gb-gumus-2765/ hıocam bu alınır mı site güvenilir mi?
  13. Kaan218

Hangi işlemci daha iyi

eğer o işlemciyi alcaksan iyibir soğutucu al ısınan bir işlemci
  14. Kaan218

Hangi işlemci daha iyi

r5 7600
  15. Kaan218

Elektrip gidip gelmesi sonucu Monitöre güç gelmiyor yardım!!

Herhangi bi koruma kullanıyormusn ups veya akım korumlaı priz gibi
  16. Kaan218

Yardım Ani elektrik kesilmesinde laptopta sorun oluşur mu? Oluşursa nasıl çözülür?

Sistemin kullandığı wat değirine göre Wat değerli ups lere bakman lazım ama senin laptop sa 1000va yeter bende tam bilmiyoum o konuyu
  17. Kaan218

Yardım Ani elektrik kesilmesinde laptopta sorun oluşur mu? Oluşursa nasıl çözülür?

Kökünden çözmesede minimalize edeceğini düşünüyorum tabi en kullanışlı ve garantisi ups tur
  18. Kaan218

Ben Masasüstü pc için kullanıyorum herhangi bi elektronik alet için kullanılabilir buzdolabı televizyon bilgisayar vb şeylerde kullanıoyr akım korumalı prizler
  19. Kaan218

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Sistem alcak arkadaşlara genel duyuru Fikrimce bu gün karar çıkarsa yarından itibiaren zam gelir gibi bu konuda aynı veya farklı görüşü olnan
  20. Kaan218

Hazır sistem önerir misiniz?

bu soğutmaysa yeter iyi bir soğutucu
Top Bottom