Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Yok aga hs80max deler deler geçer
  2. E

Bu mikrofon alınır mı ?

Yok hocam bu bütçede çok daha iyiler var
  3. E

Ramlerin yeri önemlimi

DDR5 ise fark etmiyor . DDR4 için 2 ve 4 ideal.
  4. E

Ceramical masalar alınır mı?

Kaç kg taşıma kapasitesi var biliyor musunuz
  5. E

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Biz Türkler , asgari ücretin , emekli maaşının memur maaşının artmasının bir anlam ifade etmediğini hatta bizim gibi her sene bütçe açığı yaşayan ülkeler için cinayet olduğunu anladığımızda bir şeyleri değiştireceğiz
  6. E

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Cevap vermeyin şu eşeğe ya ahraz mıdır nedir boş boş muhalefet emeye çalışıyor her şeye ilgi görmemiş ailesinden yazık
  7. E

Dava masrafını kaybeden öder kardeşim bu bir. İkincisi de göZ ünle oku adam 4070 almış. Z nin yerini değiştirme göZ ile oku :)
  8. E

Kolay gelsin rakipsiz çok iyiler. Dava et , thh ye başvur vs elinden geleni ardına koyma ama hukuk denen bir şey olmadığı için dava etsen yıllar yıllar sürüyor dava en son takipsizlik falan verip yolluyorlar. Ses kaydı da kvkkdan kullanılamaz. Firmalar bizimle görüşmeleri kullanabiliyor ama biz...
  9. E

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

Ulan bir bitmediniz 10 senedir feneri şampiyon yapcaklar yapcaklar
  10. E

Öneri Oyun İçin Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Lazım

+1 Malzeme yapısı son derece kaliteli çok uzun süreler götürür fakat performans konusunda sınıfta kalan bir ürün.
  11. E

Derbi Ne Olur? BJKvFB

Bi kere de yanıl be adam
  12. E

Bjk 1-0 fb düşünceleriniz

Ya bjk ya berabere demiştim şaşırtmadı sonuç. Bariz belliydi zaten şaşmaz dediğim gibi derbilerde her zaman çöküşte olan takım varsa sürpriz yapar. Bir de fenerin üst üste kazandığına bakmayın rezalet oynuyor takım her maç
  13. E

🔥İndirim SSN SPORTS %40 İNDİRİM!!!!🔥🔥🔥

Torqun hangisi hocam , bendeki creatine bitmek üzere. Deneyiminizin üzerine Torqdan deniyim diye düşündüm de üç farklı model var sitesinde hangisi dediğiniz
  14. E

Derbi Ne Olur? BJKvFB

Ya bjk ya berabere. Bjk çöküşte diye herkes fener diyor da derbilerde bunlar dikkate alınmaz hatta çoğu zaman tam aksine çöküşte olan takım derbide sürpriz yapar.
  15. E

Corsair HS80 Max - PCKolik Hk.

Hocam yetkili satıcısı adamlr. Güvenle alabilirsiniz on numara kulaklıktır.
  16. E

Bethesda'nın Yeni Indiana Jones Oyunu Metacritic'den 87 Aldı!

Gtx 1050 ile cyberpunk oynamıştım 30 fps max bir yerden bir yere giderken yere bakarak gidiyordum 😂 hayatımda ilk ön siparişte aldığım oyundu mecbur 15 fps oynuyordum 3-4 güne bitirmiştim
  17. E

3'LÜ SWEATSHIRTLER 500 LİRA🔥🔥

Kullanmıştır ama dandik mal belli o paraya kalite beklemeyin
  18. E

Galax 4070 super mi 4060 ti mi

4070 tabii ki dostum biri asus biri galax olduğundan arada kalmışsın sanırım ama galax fena değildir asus msi gibi markalardan sonra en iyisi galax
  19. E

Yardım 3000 TL'ye kadar Mikrofon Önerisi?

Burayı izle , am8 ile karşılaştırmasını yapıyor. Bunda bile maono daha önde kaldı ki daha ucuz üstüne kol da alsan gene daha karlı. Tek eksisi tam karşıdan ses alması yanlardan leş. A8 de bu durum yoksa tercih edilebilir
  20. E

Yardım 3000 TL'ye kadar Mikrofon Önerisi?

Maono PD200X hepsinden iyi bunların.
Top Bottom