Arama sonuçları: *

1. shiedabro

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

bende aynı şekilde yazdım hocam şimdi bi 100 gün bekletirler iade yapılacak parada o zamana kadar çerez parası olur :D 1733916194 türk telekoma geçiyorum beyler böyle cart curt firmalarla ugrasamam en azından türk telekom kendine borc yapıp iflas etmez bizi mağdur etmez
  2. shiedabro

hocam size zahmet olmaz ise şikayet konusunun yazısını atabilir misiniz bu işlerden pek anlamıyorum yanlış bir şey yazmak istemiyorum 1733914775 evde 2 pc 1 laptop 2 tv var hocam 500mbps lazım 100mbps yetmiyor
  3. shiedabro

hangi maddeden başvurdun hocam
  4. shiedabro

kurulum için değil 12 aylık paket aldık hocam onların iadesini yapıcağı belli değil ben kendimi garantiye almak için durumu izah edip şikayet edicem ne olur ne olmaz 1733914253 ben turknetin verdigi modemi kullanıyorum hala onların verdigi modem yatagın altında berbat bir modem 1000mbps hızı...
  5. shiedabro

o zaman thh başvuru yapcaz
  6. shiedabro

hocam sizde turknetin altyapısı var demek ki o olsa direk ona geçerim zaten su an mantıklı gelen gigaspeed var sadece
  7. shiedabro

turknet 1000mbps vermiyor turk telekom fibere
  8. shiedabro

turkcell turk telekom altyapısıyla 1000mbps veriyor mu hocam?
  9. shiedabro

TurkNet, Türk Telekom alt yapısı üzerinden 1000 MB fiber verebilir mi?

veriyor dostum nasıl vermiyo gigaspeed veriyo
  10. shiedabro

TT Fiber iss önerisi

comnet kapandı açıkta kaldık 1000mbps sunan güvenilir yarı yolda bırakmayan firma var mı
  11. shiedabro

aynen ya yok kargoyla gönder yok ıslak imza bilmem ne uğraş babam uğraş
  12. shiedabro

aynen öyle home ofis işi olan insanlar var bu firmaya güvenerek yola çıkmak hata oldu önceden çok iyiydi neden böyle bi karar aldılar anlamıyorum
  13. shiedabro

THH ile de uğraşmak istemiyorum nasıl alcaz acaba paramızı
  14. shiedabro

Beyler 11.12.2024 tarihi itibari ile Comnet fiber ve vdsl hizmeti vermeyi bıraktı şu an 110 günüm kalmasına rağmen iptal edildi, paramızı nasıl alıcaz nasıl iade alıcaz onun dışında fiber hizmeti veren uygun fiyatlı iyi bir firma var mı ne yapcaz dostlar
  15. shiedabro

Comnet internet sorunu

beyler sorun hala devam ediyo hızlar fena düsük 1000mbps pakette 10mbps alıyoruz
  16. shiedabro

Comnet internet sorunu

dün aksam yaşadım şimdide aynisi yasaniyor hic olmazdi böyle 1733410660 hocam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu yıllık abonelik aldım 1000mbps
  17. shiedabro

Comnet internet sorunu

Şu an comnet kullananlar internet bağlantısında sorun yaşıyor musunuz, benim bağlantım gitti müsteri hizmetlerini ariyorum telefon calmıyor bile
  18. shiedabro

kuryelikte ilk günüm

paket taxi haric hepsi
  19. shiedabro

kuryelikte ilk günüm

eyvallah sağolasın hocam 1727907962 hocam o maaşlardan genelde elde 25 30 bin lira kalıyor vergisi motor bakımı motor benzini bağkur yemek fln derken
  20. shiedabro

kuryelikte ilk günüm

amin amin
Top Bottom