Arama sonuçları: *

• Users: john
  • Order by date
  1. john

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

dediğiniz doğru fakat türktelekom zam yapcağı zaman bu 1gp in fiyatıda 820 liradan fazla olur bence çünkü tt altyapısını kullanıyor çoğu firma ve hiçbirinde taahüt yok sadece erken ödeme var.
  2. john

türktelekomu fiyat bilgisi için aradım adamlar altyapının şuanlık 100 mbps verdiğini söylüyor diyorum 1gp alıyorum ben yok diyor sadece 100 mbps verebiliriz yeni paketle, uygulamada 1gp gözüküyor dedim 820 tl onu alsam olmaz mı diyorum, talebiniz gerçekleştirlemedi diye mesaj gelir diyor...
  3. john

şimdide beni test ediyolar :d ama yok ya gp gelmeyeceğinden binaya 100 mbps de ilerde 550-600 lira olabileceğinden değmez bence
  4. john

vermiyor reis aradım
  5. john

tt ve turknet harici sağlayıcıların yorumlarına baktığımda çoğu uygulamada sıkıntı yaşadıklarını gördüm, banka uygulamalarına girememe gibi felan bence buda önemli bi sorun, yoksa birsürü seçenek var
  6. john

türknette 500 liraya 100 veriyor bana 1gp 820 tl daha mantıklı
  7. john

o zaman en mantıklısı yinede 820 lira 15 ay boyunca
  8. john

yok turknetten sorguladığında ne çıkıyor hız olarak bende 100 diyor
  9. john

cidden çok saçma, turknette nasıl senin ?
  10. john

oda 100 mpbs var diyor 300 lira
  11. john

reis 300 lira oynuyor sadece 15 ay hesabına vurunca
  12. john

Merhaba, türk telekom 1 gp var şuan 512 lira fakat bu ay bitiyor, yeni teklifleri 819 lira 15 ay sabit. Fakat bana pahalı geliyor. turknet 100 mbps veriyor, comnet bitti zaten ona geçmeyi düşünüyordum oysaki. 1gp ve fiyat olarak en sağlam hangi firmayı önerirsiniz.
  13. john

CİTROEN C4X ALINIR MI?

citroenlerde güzel araba genel olarak pejoyla aynı her malzemesi ama bence pejonun tasarımı bile yeterli, bu linktekiler emsallerinin en iyi fiyatlısı bakabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-emsalsiz-temizlikte-full-plusfull-1212221058/detay...
  14. john

❌İndirim Bitti! AliExpress pudding keycaps vergi dahil 90TL

Arkadaşlar konuyla alakasız ama ben bu klavye nin tuşlarından ne diye aratırsam bulabilirim. veya nerde bulabilirim. ürünüm : https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.13.3
  15. john

❌İndirim Bitti! 94 Tl'ye 20m Şerit Led

sence bu fiyata sorulur mu bu soru ? :)
  16. john

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

bu sepetteki %30 indirim prime kullanıcılara özel dimi ?
  17. john

Yardım ASUS geri ödeme kampanyasını yanlış yapma ihtimalim var mı?

ben mail felan atmıştım taa 2 yıl önceki kapanyada bilgilerimi felan atmıştım ama nereye hangi maile hatırlamıyorum 3 gün sonra felan yatmıştı. asus yardım maili felan diye bi araştır.
  18. john

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

önemli değil ben teşekkür ederim, birde ben mesela ucuz markalara bakmazdım palit gibi felan ama bence coil whine sesi olmicaksa palit bile alınabilir yeterki ses olmasın kart her türlü soğutulur. önerim budur, artık bende böyle yapıcam.
  19. john

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

artık bıktım reis inan sıfır kart almayı daha düşünmüyorum sahibinden de felan sıfır ayarında yeni kartlar satılıyor en azından coil whine ı felan var mı yok mu test edip alabilirsin şahsen ben alırsam öyle yapıcam. başka çözümü yok. artık kartların kaliteside kalmamış cidden nerde eski kartlar...
  20. john

RYZEN 5 5600 3800 TL !

normaldede o fiyatlarda zaten. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632244017.html
Top Bottom