Arama sonuçları: *

1. C

Bu iki laptop arasında kaldım

Teşekkür ederim 4050 nin performansından memnun musun peki 1733226539 Teşekkür ederim önerin için bu iki laptopu seçme nedenim asus ya da lenovo almayı düşünmemdi ama bu laptopu da göz önünde bulunduracağım inceleyemedim daha iyi duruyor 1733226646 Çok iyi duruyor da aradaki 5k fark biraz...
  2. C

Bu iki laptop arasında kaldım

işlemci performansını önceliklendirirsek aradaki fark fazla mıdır Ekran kartı modeli ve watt değeri olarak asus çok önde ama işlemci farkından emin olamadım Başka laptop öneriniz varsa onları da beklerim...
  3. C

PC sistemin donmasının ardından kapanması

@Abdullah Hacıgül
  4. C

PC sistemin donmasının ardından kapanması

Öncelikle merhaba pc donduktan sonra otomatik olarak yeniden başladı ve bios açıldı save and exit dedim ve yeniden başlayıp otomatik tekrar bios u açtı bir ara şu yazı geldi ve buna ek olarak tekrar başlatmaya çalıştığımda bilgisayarınızı yeniden başlamamış gerekiyor diye uyarı aldım sistem...
  5. C

6000 TL civarı sistem tavsiyesi

tamam önerin için teşekkürler
  6. C

Anakart mhz si düşük geldi birde ekran kartından emin olamadım galax marka olduğu için
  7. C

Öncelikle merhaba hem oyun hem yayın ve biraz da programlama yapacağım bir pc istiyorum.Yardımcı olacağınızı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom