Arama sonuçları: *

• Users: DeeCG
  • Order by date
  1. DeeCG

30.000TL - 38.000TL ARASI KAPTOP ÖNERİSİ

Anladım teşekkürler
  2. DeeCG

Bir arkadaşım bu pcyi önerdi sizce mantıklı mı https://ty.gl/baav0egqnh
  3. DeeCG

Arkadaşlar 38.000 tl ye kadar bütçem var güzel bir laptop önerisi olan var mı sağlam markalar olursa sevinirim
  4. DeeCG

Klavye mouse önerisi

Canlar klavyem çok eski değiştirin güzel bir şey almak istiyorum artık mousemde artık güdücü gibi güzel bi mouse ve klavye önerirsiniz sevinirim bütçe 2000-2500 ama sınırlarıda zorlayabilir varsa öneriniz yazabilirsiniz
  5. DeeCG

Monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar yeni sıfır pc aldım 1 gün oldu monitor durduk yere gitti gri ekran veriyor eski monitorumde görüntü var gakan yeni monitor açılıyor fakat gri ekranda kalıyor Monitor gigabyte g24f 2
  6. DeeCG

daha çok fps oyunları için mouse önerisi

Agalar daha çok fps türü oyunlar oynuyorum gaming mouse önerilerinizi bekliyorum bütçe 800tlye kadar
  7. DeeCG

Montör askı aparat önerisi

https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-ergoflex-nb-h100-22-35-amortisrl-2-12-kg-monitr-standi-p-HBCV00000CH2CQ?magaza=Bizbiz-e&url_src=and-product-detail...
  8. DeeCG

❌İndirim Bitti! Corsair Void Elite Kablosuz RGB 7.1 1.899 TL

Agalar ben bunu almayı düşünüyorum kablosuz kulaklıkara göre fiyatı cazip geldi tavsiye edermisiniz pişman olur muyum
  9. DeeCG

gamepower firestorm g918 alınır mı?

Bence onun yerine pusat k3 pro daha mantıklı olabilir tavsiye ederim
  10. DeeCG

Arkadaşlar Kulaklık Almak İstiyorum Bana Önerebileceğiniz Kulaklık Var mı?

Valla bende arıyorum işte yazdığım 2 wireless kulaklıkları buldum kullanan birisi çıkarsa yardımcı olur umarım
  11. DeeCG

Arkadaşlar Kulaklık Almak İstiyorum Bana Önerebileceğiniz Kulaklık Var mı?

1.5k limitim var Wireles olarak g435 veya g pro nasıl sizce kullanan arkadaşlar var mı aramızda wireles olması şart deil kabloluda olabilir.
Top Bottom