Arama sonuçları: *

1. valhalla

🔥İndirim Lydsto R1 Çöp Toplama Hazneli Robot Süpürge 9197,70 TL! 🔥🔥🔥

Umarım orta uzun vadede sıkıntı yaşamazsınız.. Ben yine de aşağıya bi link bırakayım karar sizin olsun, iyi forumlar https://www.epey.com/robot-supurge/e/YToxOntpOjY4MzI7YToyOntpOjA7czo0OiI0MDAwIjtpOjE7czo1OiIxMjAwMCI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/2/
  2. valhalla

🔥İndirim Lydsto R1 Çöp Toplama Hazneli Robot Süpürge 9197,70 TL! 🔥🔥🔥

Selamlar, robot süpürgelerde emiş gücü pascal cinsinden önemlidir ayrıca engel asabilme özelliği de olmazsa olmaz bir özellik..belirttiğiniz ürünün açıklamalarına baktım ve doğruysa 2700 pa düşük bir değer. Fiyatına göre düşününce pek mantıklı gelmedi
  3. valhalla

🔥İndirim 2628 TL Anker 347 40000mAh - PowerCore 40K Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 30W

Hocam selamlar, ürüne baktım ama f/p olarak pek uygun değil gibi... Bu ürünün en ucuzu sanırım şu an Teknosa da, acil lazımsa oradan alın daha uyguna gelir...
  4. valhalla

🔥İndirim 2628 TL Anker 347 40000mAh - PowerCore 40K Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 30W

Link var mı çıkaramadım dediğiniz ürünü tam?
  5. valhalla

Hocam bu fiyatlara alınmaz daha 1 ay olmadı 2599 TL ydi.. Ara ara fiyatları değişik kampanya adı altında 2600 lere düşüyor.. Hem Anker hem de Spigen ürünleri hepsiburada da guzel indirimleredüşüyor, .acelesi olana bisey denmez tabi..
  6. valhalla

Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Lightning Kablo 148 ₺

Selamlar ben de 2 ay olmadı daha D&R dan tanesi 69 TL den 3 tane almıştım, aşırı artmış
  7. valhalla

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Evet wifi kullanıyorum, ethernet kabloyla bağlamadım, kablosuz kullanıyorum ama modem evin antresinde kardeş..
  8. valhalla

AİLE EVİ İÇİN 65” TV ÖNERİSİ

Hocam ben atılan diğer modellerden bağımsız olarak kendim aktif olarak kullandığım için size tavsiyede bulundum, açıkçası araştırmadım ama isterseniz bakarım ne tarz bir fark var gibisinden... Mevcutta kullandıklarım arasında bir kıyas yaparsam hem görüntü hem renk doygunluğu hem de teknik...
  9. valhalla

AİLE EVİ İÇİN 65” TV ÖNERİSİ

Hocam selamlar, şimdi sana 3 tv önericem bu 3 tv yi de aktif kullanıyorum 2 si evimde biri ise ofisimde, üçünden de memnunum tavsiye ederim. Butcene göre değerlendirme sana kalmış...
  10. valhalla

Eyvallah kardeşim daha iyisi senin olsun.. Masayı trendyol dan almıştım 1 seneyi geçmiştir..
  11. valhalla

Bu da benden gelsin... İyi forumlar :)
  12. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Rekabetçi oyunlar pek oynamıyorum ama hem aldığım zaman hem de zaman içinde ara ara check ettiğimde ping yükselmesine rastlamadım
  13. valhalla

Wifi adaptör önerisi

Hayir hiç yaşamadım ve halen aktif olarak kullanıyorum..
  14. valhalla

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

1905 diyor ama müzmin fenerbahceliyim 😀 Paylaşım için teşekkürler
  15. valhalla

🔥İndirim Cat 015M100031 Colorado Erkek Bot - Siyah Deri 1779₺

Arkadaşlar bu indirim kodu bende 100 tl görünüyor, kod tutarı standart değil sanırım
  16. valhalla

Hazır sistem 3060 12vram

Hocam selamlar 3060 bende de var ama güçsüz derken biraz açar mısınız? Yakin zamanda ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum değer mi anlamında sorular çünkü..
  17. valhalla

Temu vergi iadesi yapıyormu?

Açıkçası standart olması gerekirken yapmamaları saçmaymış ben de dikkat ederim sonraki alışveriş tercihinde..
Top Bottom