Arama sonuçları: *

1. vlkn54

Çözüldü✓ Biligsayarı her başlattığımda bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz diyo

Bendede aynı sorun var burada yazılanlardan bir şey anlamadım yardımcı olabielcek var mı
  2. vlkn54

Canlı yayın için ekran kartı önerisi

Arkadaşlar sistem imzada Ekran kartı ve ram ler 8x2 şeklinde güncelleyeceğim, bu sisteme hangi ekran kartı almam gerek bütçe 8 bin. Desteğinizi rica ediyorum.
  3. vlkn54

PC boşta çalışırken drop yer gibi donuyor

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla oldu ortalama 3-5 dakikada bir pc boştayken yada oyundayken drop yer gibi yarım saniyelik takılmalar oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum pc den soğudum resmen :(
  4. vlkn54

TV Box Önerisi Yardımlarınızı Rica Ediyorum

Merhaba arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok, saçma bir ürün almak istemiyorum, bütçem Max 1200-1300 Tl, sadece Amazon Prime Video izleyeceğim lisanslı tv box önerir misiniz.
  5. vlkn54

Yardım Hangi ekran kartını almalıyım ?

çok zor hocam, teşekkür ederim tavsiye için
  6. vlkn54

iki kart arasında ne fark var hocam amazon ile trendyol da satılan kartlarrın farkı nedir 1654716799 ikitane pulse var listede ikiside farklı mı ?
  7. vlkn54

Yayıncı değilim oyun ıynatsın yeter belki oyun oynarken video kaydı alırım , canlı yayın yok.
  8. vlkn54

https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-6600,1,2.html 1654716263 https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-6600,1,2.html
  9. vlkn54

Bu listedeki hangi ekran kartını almalıyım, yardımlarınızı bekliyorum? https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-6600,1,2.html
  10. vlkn54

MSI G273QF BU FİYATA ALINIR MI?

MSI iyidir
  11. vlkn54

Yardım Interneti nasıl aktifleştireceğim?

198.168.1.1 dene bakalım
  12. vlkn54

Yardım 150.000₺ Araba tavsiyesi

Reno Symbol bakabilirsiniz sedan , a yakar aile arabasıdır.
  13. vlkn54

Ekran kartı %100 çalışırken İşlemcim %50 çalışıyor.

Kral harika olmuş :D
  14. vlkn54

Bu konularda pek iyi değilim Kral sen iyi diyorsan tamam :D 1654709853 Performans testlerini videolarını izlediğim hocam marka kaliteli, daha ağır yüklerde çalışıyor, bana yetiyor.
  15. vlkn54

Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken ekran kartım %100 ile çalışıyor ve 78 derecede sabit kalıyor, işlemcim %50 lerde, ekran kartım ve donanım imzamda yazıyor, ekran kartı sizce ömrünü tamamlamış mı ?
  16. vlkn54

7 Yaşındaki kızım ile oynayabileceğim oyun önerisi

Arkadaşlar kızımla bilgisayar üzerinden , steam den indirebileceğim, bölünmüş ekranda aynı anda oynayabileceğimiz oyun önerilerinizi bekliyorum, oyun tarzı olarak çocuğun olumsuz etkilememesi önemlidir.
  17. vlkn54

Ekran Kartını Çıkarıp Taktım Olanlar Oldu Yardım

Ataçlar kısa devre yaptırmış olabilir, işaretlediğim yer plastik mi metal mi
  18. vlkn54

Yanlış şifre yüzünden kart bloke oldu nasıl açılır

Bankamatiğe falan sokma geri vermez, şubeye gitmeden açılmaz.
  19. vlkn54

RX 6600 hangisini seçmeliyim.

şuan için beklemedeyim indirim takip edeceğim
Top Bottom