Arkadaşlar sistem imzada Ekran kartı ve ram ler 8x2 şeklinde güncelleyeceğim, bu sisteme hangi ekran kartı almam gerek bütçe 8 bin. Desteğinizi rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok fazla oldu ortalama 3-5 dakikada bir pc boştayken yada oyundayken drop yer gibi yarım saniyelik takılmalar oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum pc den soğudum resmen :(
Merhaba arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok, saçma bir ürün almak istemiyorum, bütçem Max 1200-1300 Tl, sadece Amazon Prime Video izleyeceğim lisanslı tv box önerir misiniz.
Bu konularda pek iyi değilim Kral sen iyi diyorsan tamam :D
1654709853
Performans testlerini videolarını izlediğim hocam marka kaliteli, daha ağır yüklerde çalışıyor, bana yetiyor.
Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken ekran kartım %100 ile çalışıyor ve 78 derecede sabit kalıyor, işlemcim %50 lerde, ekran kartım ve donanım imzamda yazıyor, ekran kartı sizce ömrünü tamamlamış mı ?
Arkadaşlar kızımla bilgisayar üzerinden , steam den indirebileceğim, bölünmüş ekranda aynı anda oynayabileceğimiz oyun önerilerinizi bekliyorum, oyun tarzı olarak çocuğun olumsuz etkilememesi önemlidir.