Arama sonuçları: *

1. A

Anakarta uyumlu RAM önerisi

Elimde bu anakarttan var, https://www.hepsiburada.com/msi-mb-b650-gaming-plus-wifi-am5-ddr5-6000mhz-oc-hdmi-dp-2xm-2-usb3-2-2-5g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV00004QN1W2?magaza=Hepsiburada alttaki ramleri almayı düşünüyorum herhangi bir sorun yaşar mıyım bilgisi olan var mı? Hem taksit seçeneği hem...
  2. A

DDR5 sistem tavsiye önerisi

Cevabın için teşekkür ederim. Attığın sistem parçalarını inceledim ve toplamda 15K gibi bir fiyat çıkıyor. Fakat benim elimde bütçe olarak daha fazlası bulunmakta. Bu yüzden daha iyi sistem parçalarına yatırım yaparak uzun süre kullanılabilecek bir sistem arayışı içerisindeyim.
  3. A

DDR5 sistem tavsiye önerisi

Elimde indirimlerden almış olduğum MSI B650 anakart var. Buna ek olarak ekran kartsız sadece kasa olacak şekilde sistem dizmek istiyorum. Bütçem 35-40k bandında. Önerilerinizi bekliyorum. Elimde şu an RX 570 8 GB var birkaç ay sonra 4070 Super veya 4070 Ti alma düşüncesi var siz ne önerirsiniz...
  4. A

Fx8320'ye ekran kartı önerisi

Kasamdaki ekran kartı R9 380 bozulduğu için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum aklımda Amd Rx 570 8 GB var, darboğaz yapar mı öğrenmek istiyorum ayrıca sistemimde aşağıda yazıyor. Önerebileceğiniz ekran kartı var mıdır? İşlemci: Amd Fx8320 Ram: 8 GB Anakart: Asus M5A97 LE R2.0
Top Bottom