Arama sonuçları: *

1. XooXen

100 mpbs internetten 2.4G ile 100 mbps hız almak mümkün müdür?

Arkadaşlar evde kullandığım paket 100mbps Turkcell Superonline.5G ile 100 mbps hız alırken 2.4G ile modemin dibine girsem bile Max 50yi görüyorum.Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?Müşteri hizmetlerini aradık bu durumda yardımcı olamazlarmış.
  2. XooXen

Öneri İnternet hakkında nasıl bilgi edinebilirim?

Arkadaşlar odam modeme uzak olduğu için çok kötü çekiyor, yakında da sadece 5Gde düzgün hızlar veriyor.Paketim 100 mbps,5Gde 100 mbps alıyorum ancak 2,4Gde yarıya düşüyor.Yakinda böyle,uzaklaştıkça kaybım %70leri geçiyor. Odamda düzgün çekmesi için Xiaominin sinyal güçlendiricisini kullanmaya...
  3. XooXen

İnternet hakkında sorular

1-2,4G ile 100 mbps almak mümkün mü? Superonline fiber 100 mbps paketini kullannıyorum.5G ile 100 mbps alabiliyorum ancak 2,4G ile alamıyorum.Maksimum 50yi gördüm.2,4G ile 100 mbps almanın bir yolu var mı?2,4G kullanmak zorundayım çünkü odam modeme uzak ve yakınlaştıramıyorum.Şimdilik xiaominin...
  4. XooXen

Modem değiştirirsem ne olur?

Arkadaşlar modemimi değiştireceğim ancak annemin soruları var🙂: -Biz modemi değiştirirsek onlar görebilir mi? -Gorurlerse bir şey yapabilirler mi?(İnterneti kullanmamamizi sağlama vb.)
  5. XooXen

İnternet hakkında sorular

Arkadaşlar ben de Superonline 100 Mbps kullanıyorum ama evde ben oyun oynarken 2 kişi telefona baksın hemen ping çıkıyor ya da indirme yapıyorsam indirme hızı aşırı düşüyor.Siz de yaşıyor musunuz böyle sorunlar?Ve bu modemlerin çekme kapasitesi nereye kadar? Herhangi bir interneti kullananlar...
  6. XooXen

Yardım ACİL!!Ping sorunu nasıl çözülür?

Arkadaşlar şu an arkadaşlarimla beraber Minecraft oynuyoruz ve acayip pingim çıkıyor.Dunyadan falan aşağı düşüyorum.Ne yapmalıyım?Turkcell Superonline internetim ve adamların modemini kullanıyorum. Modem değiştirmek mi lazım?Bir ayar mi yapmak lazım?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Top Bottom