Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Temu yanlış ürün gönderdi.(Aula f75 yerine ışık)

Benimde 1 iademi yaptılar diğerini yapmadılar
  2. Acelorion Pax

Yurt Dışı Samsung S24 Ultra Almak

Gelebilir gelmez diye bir şey yok çok yaygınlaşırsa server kaydımızı yaptırrız bizde
  3. Acelorion Pax

Yardım G733 4600 TL'ye alınır mı?

BEnimde sinmedi hyoerx cloud 3 alıp geçecem
  4. Acelorion Pax

Yardım G733 4600 TL'ye alınır mı?

Nasıl kulaklık oyun ve müzik konusunda memnun oldunuz mu
  5. Acelorion Pax

Logitech g733 vs jbl quantum 910

Arkadaşlar kulaklık qlmayı düşünüyorum zam gelmeden önce arctis pro alma planım vardı ancak şuanda g733 ile jbl quantum 910 aradında kaldım eski kulaklığım arctis 7+ memnunum ama transmitteri bozuldu ve jetklik ısrarla satmıyor mecbur yenş bir kablosuz kulaklık almam gerekiyor jbl quantum 910...
  6. Acelorion Pax

Yurt Dışı Samsung S24 Ultra Almak

SErver kayda bile gerek yok ağustosa kadar kullanabiliyorum ağustosdada 45k ya kayıt yaptıracağıma kadar alırım bir s25 ultra yurt dışı daha 8 ay onu 4 ay onu diye takla atyıra attıra kullanırım 2 telefon parasına tek telefon almaktansa 2 telefon parasına 2 telefon alırım
  7. Acelorion Pax

9k ya 6 ay taksitle arctis pro almak

9kdan üstü yok malesef zaten taksitle alacağım ancak biraz forumlarda bakıncada hissing yapıyor eski seri diyorlar biraz ajlıma takıldı 7+da da mevvıttu ama çokta canımı sıkmamıştı kasım 22 de 8k ya falan inmiş nova pro wireless orda kaçırmasam düşünebilirdim ama arctis pro hep sabit 9k fiyatı...
  8. Acelorion Pax

Nova pro baktığım kadarıyla aradığımı vermiyor nova serisi genel oalrak sadece oyun üzerine müaik tarafıyla ilgilenmiyor o yüzden bana göre nova serisinin bağlantı güncelliği hariç bir artısı yok arctis pro şuanda steelseriesin genel anlamda en iyi kulaklığı olmaya devam ediyor bana göre farklı...
  9. Acelorion Pax

240mm Sıvı soğutucu önerisi

Tak peerless assassini geç
  10. Acelorion Pax

Peerless assassin modifiye

Slim fan kullanmış bu benimki kalın soğutmaya etkisi çok olmaz benede ama farklı cfmler fanlar arasında yıpranmaya sebep olur mu diye merak ettirdi
  11. Acelorion Pax

Gaming gene sorduğumda 7800 ile kullanacağınız zaman takın faydası olur demişlerdi ama farklı cfm olayını düşünmemiştim fanların biri egzosa hali hazırda yakın ramlerin üstü boş kalsın diye arkaya takmıştım fanı düz qleminyum bloğa ramin ışığı vurunca bi güzel gözüküyordu açıkcası
  12. Acelorion Pax

Evet arkadaşlar 9k ya arctis pro almayı planlıyorum amazon üzerinden 6 taksitle kulaküstü hem müzik hem oyunda üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım var bazıları logitech faşan öneriyordu ancak rthings üzerinden karşılaştırdığımda en baba arctis pro ondan sonrada razer barracuda pro gözüküyordu...
  13. Acelorion Pax

şimdi arkadaşlar elimde peerless assassin var bunu 7500f ile kullanıyordum fitkız kurulumu yaparken 66 derexe cpuz testlerinde 66 derece 5050mhz falandı hep 80 watt tarzı bir watt çekiyordu ve gayet memnundum ancak şimdi 7800x3d ye geçtim kaç derece olacak bilmiyorum ünide olduğumdan test...
  14. Acelorion Pax

Asus performance enchancment ve turbo game mode hakkında yardım

Asus b650m-r anakartık var 7500f takılı bu arkadaşda performance en ve turbo game i aynı anda açarsam ne olur başka bir ayar değiştirmeden
  15. Acelorion Pax

Acil ekran kartı dönüştürücü hakkında yardım

Şuan arkadaşla pc topluyorduk 4080 ekran kartının güş dönüştürücüsü 3 tane güç kablosu istiyor ve bildiğime göre 3 ayrı pcle kablosu bqğlqmamız lazım bende bunun üzerine xpg pylon almıştım 4 pcle kablosu var yazdığı için qncak şqunda takerken farkettik ki 2 ayrı kablo 2 si aynı kablodan şeklinde...
  16. Acelorion Pax

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

S24u kullanıyorum s24u dadına bakmayan bilemez ama ios kuşlanıcısoda iosda kalsın ben ios kullanmayı dedediğimde gereksiz kasınyı gelmişti ve cihaz arayüz falan dellendirmişti beni
  17. Acelorion Pax

4090 a 750 psu yeter mi yoksa siparişi iptal edip 850w mı alayım

İkinci el 850 fsp buldum onu alırım veya high power var bir tane 850 lik ondanda alabilirim veya şunu al diyeceğiniz bişey var mı
  18. Acelorion Pax

4k da iş yapıyo ya arkadaş 9800x3d ye geçecek ondan kalan 7800x3d ye geçerim bende elimdeki laptopu takaslayacağım 4090 ile 4090 da elimde değil hala tamamen doğaçlama ilerliyor süreç
  19. Acelorion Pax

Kasa cooler master td500v2 Anakart asus prime b650m-r İşlemci ryzen 5 7500f Soğutucu peerless assassin Psu xpg pylon 750w 80plus bronze Ram xpg lancer blade 2x16 6400mhz 32cl Ssd olarak samsun 990pro 2tb ve 970evo plus 1tb mevcut Monitör olarakda msi mpg 274urfqd var Xpg geniz kargoda siparişi...
  20. Acelorion Pax

11.11 ve kara cumayı beklemeli miyi

Cidden indirime giriyor mu ki daha şöyle harbi indirim yqpıldığını görmedim ama bakalım uyguna 4080 super olursa neden almayayım
Top Bottom