Arama sonuçları: *

1. olgun.kesikbas

Örnek Discord yetkili başvuru şartları

Neyse, bir dahakine Türkçeyi düzgün kullanırım artık. Google Formlar üzerinden gereken şartları yazdım.
  2. olgun.kesikbas

Millet, DonanımArşivi'nde troll düşünüyorlar beni. Ama ben öyle troll kişi değilim, kurallara uyan birisiyim. Ama bazen neler yapacağım hakkında kararsız kalabiliyorum. Ama düşünerek çözebilirim.
  3. olgun.kesikbas

Türkçeyi ve kafamı biraz zor anlıyorum ama çözüyorum sorunları. 1621467717 Benim üyesi olduğum sunuculardan araklayacağım şartları. Sunucuma yapıştıracağım zaten.
  4. olgun.kesikbas

Doğru, 25 mesaj ve üstü olabilir bende. Troll konuyu tatlıya bağlamaya uğraşıyorum bu mevzuları, hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum. 1621467458 Sorun değil, ama esas bu mevzu ki: Discord sunucum için yetkili alım başvuruları şartları gerekiyor, sunucumun kuralları böyle ne yazık ki.
  5. olgun.kesikbas

Ama açtım işte, 13 yaş ve üzeriyim sonuçta. Yetkili alım başvuruları şartları gerek. Sunucumu koruyabilecek bir kişi lazım. 1621467324 Farkındayım tabi, Donanım Arşivi olduğunu bilsem Technopat Sosyal yazar mıyım sence? Yazmam tabi, kabahat bende yani.
  6. olgun.kesikbas

Evet, yaş sınırı 13 yaş ve üzeridir. Ama yetkili başvuru şartları lazım, troll olmaz ki ona göre çözebilirim.
  7. olgun.kesikbas

Bilmiyordum ki, hemen düzelteyim ban yemeden. 1621467208 Ya, DC sunucum için yetkili başvuru şartları gerekiyor. Düzelttim moderatöre yakalanmadan.
  8. olgun.kesikbas

Herkese merhaba, Donanım Arşivi üyeleri. Ben bu konu hakkında yardım alacağım ve kararsız kaldım. Çünkü, Discord'u 13 yaş altı kullanamıyor ne yazık ki 13 yaş ve üstü kullanabiliyor.
  9. olgun.kesikbas

YouTube - Katıl Butonu İçin Tavsiyeler

Hemen silerim. Reklam çünkü, o zaman oyun içerikli videolar paylaşmak diyelim.
  10. olgun.kesikbas

Linki hemen atıyorum, yeni oyun videoları çekeceğim. Seneye belki para kazanmayı aktif ederim, çünkü abone ve izlenme kasacağım ve gelişmiş olacağım. https://www.youtube.com/channel/UCox2XbwiLyJcfwzr_kJuKjQ
  11. olgun.kesikbas

Bu paketin özellikleri ve ayrıcalıkları lazım, böyle olmaz. Yorumlarda ve canlı sohbetlerde bağlılık rozetler ve emojiler bile gerekiyor, en düşük ve en yüksek fiyat belirlensin.
  12. olgun.kesikbas

Başlangıç'tan Profesyonel'e doğru listeleme lazım. 1621413176 Paket ismi ve ayrıcalıkları lazım, yorumlarda ve canlı sohbetlerde bağlılık rozetleri ve emojileri bile lazım.
  13. olgun.kesikbas

Merhaba DonanımArşivi Forum üyeleri, ben bu konuda yardım alacaktım. YouTuber'lığa yeni başlangıç yapıyorum çünkü, en düşük - en yüksek farkıyla örnek paket, fiyat, ayrıcalık, yorumlarda ve canlı sohbetlerde bağlılık rozetleri ve emojileri lazım.
  14. olgun.kesikbas

Yardım Ryzen 5900X için anakart önerisi

Bakılır.
  15. olgun.kesikbas

Bu adam, 25 Mayıs 2018 günü sınıf arkadaşının ablasına kafa atarak burnunu kırmıştı.
  16. olgun.kesikbas

Madem öyle istiyorsun. Bende üzülürüm, Bu adamın kafası bozulunca neler yapabileceğini bilmezsin.
  17. olgun.kesikbas

Öyle oldu işte.
  18. olgun.kesikbas

Seversin deme lan ***** ***. Bancılıkla ne işim olur. Bıktım ya
  19. olgun.kesikbas

Haberim olacak zaten. Ban sevmem.
  20. olgun.kesikbas

Intel Core i9-10900K yani güçlü müdür bilmem