Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Yok yae ne olacak driver güncellerkende git gel yapıyor
  2. Acelorion Pax

Monitöre ekran gelme sorunu

Onunla alakası vardır drivera müdahil oluyor sonuçta sürekli yapmadıkça bir şey olmaz
  3. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Fotoğrafta gözükse keşke denedim gözükmediğinden koymadım şöyle herkes açsın bi baksın iyice birazdan tüm kontrastı aydınlığı falan fulleyip çekmeyi denerim
  4. Acelorion Pax

Monitörde iç içe daireler

Beyler msi mpg 274urfqd 4k 16ühz monitörüm var bu monitörde bazı oyunlarda çok bazı oyunlarda az belli olan içeriden dışarıya iç içe dairwler var böyle bazen çok belli oluyor bazen de çok az aşırı dikkayli bakınca belli oluyor ne deniyor buna laptopy qçtım laptopda denedim laptop wkranındada...
  5. Acelorion Pax

800 900 tl Bandında Kulaklık

Bu bandda kulaklık almaya düştüyse iş a101 bim kulaklıklarından çokta farklı bir performans vermeyecektir git al 3 5 tane kotukça takarsın birde steelseries gg indir ordan keyfine göre eq ayarı yap falan
  6. Acelorion Pax

Beyler ben 5080 e geçtim kalanlara başarılar

güncelleme olarak yanıtlarda 4xde gecikme oldupunu belirtip 3x e düşerek oynadığımı belirttim zaten bu benim reddettiğim bir konu değil ki 2x en sağlıklısı zaten 3x de kullanılabilir yeni gelecek olan dlss mimari değişimi ile denemek görmek gerekir bakalım blurşanmalar ne kadar azalacak reflex 2...
  7. Acelorion Pax

Uzun oynanış güncellemesi 4x de blurlanmalar yaşanmakta ve oyun deneyimini kötü etkilemekte bunun çözümü olarakda 3x modda lsg açabilirsiniz tüm sorun çözülüyor ancak bu seferde 60fps civarı düşüşünüz oluyor buda 160hz nin altınq inmeme sebep oldu yer yer durur muyum açtım orjinal fg yi 30 fps...
  8. Acelorion Pax

Muhtemelen evet ama denemedim
  9. Acelorion Pax

Öyle zaten k8nu dlss değil zaten dlss zaten açık bak konu dlss içinde gelen frame generation lossless frame generation şuan nvdia frame generation dan çok daha performanslı çalışıyor ondan bahsediyorum tekrar edeceğim Frame generation kendine özel çekirdekler ile 30 fps civarı artış sağlıyor en...
  10. Acelorion Pax

Eyw beyler bilimsel çalışmama desteğiniz için teşekkür ederim. 1736881177 Lossless scalin 3.5 dolar bişey 100 tl falan yapıyordur bas parayı al geç 1736881241 Ha bu arada programı kullanfığınızda ekran zonguldak kömürüne dönüyorsa eğer görüntü ayarlarından otomatik renk ayarı mıdır nedir ismi...
  11. Acelorion Pax

Buyrun arkadaşlar geçen günlerde bahsettiğim denemeleri yaptım değerler ortada grafiksel kayıp yok gecikme daha azaldı Bence şuanda yapılqcak en mantıklı iş 3090ti almak ve lossless scalin kullanmak Oyun olqbilecek en yüksek ayarlarda dlss quality de yüzde 100 render scalingde fg kapalı reflex...
  12. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Denedim
  13. Acelorion Pax

Bios da ekran gelmiyor

Arkadaşlar sorun net bşosa girince dp üzerinden ekran gelmiyor sinyal yok diyor Hdmi üzerinden anca ulaşabiliyorum Anakart desek sorun arkadaşın pcde sıkıntısız çalışıyordu Ekran kartı desem önceki anakartta takılıyken sorunsuz ekran bios geliyordu Sorun moniyör desem yeni aldım önceki...
  14. Acelorion Pax

Windows Aktivasyonu Yardimi

Microsft hesabı açtıysa microsoft hesabıyla etkinleştir ben öyle yapıyorum hep
  15. Acelorion Pax

Dlss 4 süslü bir teknoloji mi?

Optimizasyonu iyi olan oyunlarda da fps farkı çok olmaz fg farkı hangi oyunda denersem deneyeyim aldığım orjinal fpsin yarısı veya 3 de 1 i kadar falan kalıyor ya benim kart sorunlu ya da nvidianın övdüğü kadar yok olsa olsa en baba 90 fps fark olur arada hadi 100 olsun ki 4000 nesli ile...
  16. Acelorion Pax

Henüz ekran kartı almadıysanız şubat ayını bekleyebilirsiniz hem 4000 serisinin fiyatı düşer hem rx 9070 çıksın bir bakalım 5070 çıksın salt gerçek sonuçları görelim bakalım ne vaad edecekler 4000 ne kadar inecek ona göre düşünüp taşınırsınız
  17. Acelorion Pax

Sanki fps drop yiyorum

Sistem Msi 4080 suprim x 7800x3d +150mhz ve curve optimizer dan c1 e eksi 10 c2 ye eksi 15 gerisine eksi 30 verildi stabil en iyi değerleri alıyorum işlemcide şuanlık Ramler xpg lancer blade 6400mhz cl 32 ben daha stabil diye 6000mhz cl 30 40 40 90 da çalıştırıyorum Anakar rog x670e-e Pc yi...
  18. Acelorion Pax

Evet beyler bayanlar, nvidia haterı gibi gözükeceğim belki ama; Rtx 4080 suprim x kullanıcısıyım işlemcim 7800x3d cl30 6ghz ram ile kullanan biri olarak aktif olarak dragon age weilguard isimli rezil rüsva oyunu 4k ultra ayarlarda oynamaktayım. Bu oyunda hub gibi bir yerde binaya bkarken hem...
  19. Acelorion Pax

DDR5 sistem için anakart, işlemci ve RAM önerisi

Xpg nin 6000mhz cl 30 herhangi bir rami rtx 5k geöeceksen b650e veya 850 alabilirsin gerek yoksa b650 battle ax colorfull, prime b650mr tarzı dip modellerede bakabilirsin işlemci olarakda hangi çözünürlükte hangi ekran kartıyla kullanacağına göre değişir şuan en fiyat performans 7500f var 9700x...
  20. Acelorion Pax

En fiyat performans DDR5 AM5 Anakart

Benim b650mr yi satayım hemen hazır kasadan fırlama
Top Bottom