Arama sonuçları: *

1. V

R5 3600 ve RX 5700XT sistem performansı

Sürücü kaldırmayı denemedim. Kablolarla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bazı oyunlarda tam performans veriyor.
  2. V

Bir örnek bu mesela 45 FPS lere düştüğünü de gördüm.
  3. V

CS' de falan yarı yolda bırakmıyor 300-400 FPS veriyor ama onda da sistem kullanımı aynı bu şekilde Cyberpunk'ta bakmadım ama oynadığım çoğu oyunda hep ekran kullanımı işlemci kullanımı bu düzeylerde kalıyor. Ayarları düşürsem bile maksimum 10-20 FPS fark ediyor.
  4. V

60 FPS sabit değil. 55 lere düştüğü de oluyor 110 lara çıktığı da oluyor.
  5. V

Darboğaz olması için işlemci kullanımının yüksek ekran kartı kullanımı düşük olması gerekli diye biliyorum. Bende ikisinin de kullanım oranı düşük. 1622916209 1080p.
  6. V

Arkadaşlar, sistemi topladığımdan beri bazı oyunlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. Örnek olarak: PUBG, Far Cry 4, Far Cry 5 gibi oyunlarda sistem kendini zorlamıyor, bundan dolayı da bazı yerlerde FPS 60'ın altına düşüyor. Oyunlarda kasma hissine neden oluyor. Bunun bir çözümü var mıdır? V-Sync...
  7. V

Ryzen 5 3600 5700XT sistem oyunda menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapanıyor.

Bugün Shadow of the Tomb Raider'a girince menüde bir yere tıkladığım anda bilgisayar kapandı. Oyunun grafik ayarlarını highestdan High'a aldım tekrar kapandı. Lowest aldım bir daha denedim gene kapandı. BIOS , Chipset güncel. Ekran kartı 20.11.2 sürümünde. Bu sorunla karşılaşan ya da bir bilgisi...
  8. V

1050 Tİ Driver Problemleri

Dün Valorant oynarken ekran birden dondu alt tab attıktan sonra ekran kartı sürücüsü çöktü hatası verdi. Driverları sildim tekrar yükledim Valorant'a girmeyi denedim DirectX11 motoru ile çalışır tarzı bir hata verdi. Ardından PUBG'yi denedim direkt oyundan attı. Youtube da video izlemeyi...
  9. V

RAM yükseltme hakkında bilgi

Arkadaşlar bundan 6 ay önce bir sistem topladım. Topladığım sistemden 2 ramden bir tanesi arızalı çıktı. Aynı ramin 8 GB olanını alsam sıkıntı olmaz değil mi ? Corsair Vengeance RGB PRO 8GB 3200Mhz DDR4 CL16 Siyah RGB Ram (qp.com.tr) Bu ramin beyazı var elimde.
  10. V

Youtube ayarları sıfırlanıyor

Edge geçtim. 2-3 gündür sorun yoktu. Bugün tekrardan sorun yaşamaya başladım. Şimdi de sadece otomatik oynatma kendiliğinden açılıyor. Otomatik oynatmayı kapatıp sayfayı F5 lemeden gezdiğimde kapalı kalıyor ancak sayfaya F5 attığım anda tekrardan otomatik oynatma açılıyor. Acaba virüsden...
  11. V

Yok çerezlerle ilgili ayar değişikliği yapmadım hatta tüm çerezlere izin verdim denemek için olmadı.
  12. V

Nerden kapatabilirim, ayarını bulamadım.
  13. V

Konuyu doğru başlığa mı açtım emin değilim fakat problemim şu bilgisayarı kapatıp açtığımda youtube ayarlarım sıfırlanıyor. Koyu tema açık temaya dönüyor ve otomatik oynatma aktif oluyor. Tekrar ayarlayıp sayfayı yenilediğimde tekrardan sıfırlanıyor. Dün de aynı şeyi yaşadım chromu silip tekrar...
  14. V

Ekran kartı tam performans alma

Arkadaşlar sistem: İşlemci: Ryzen 5 3600x Ekran Kartı: MSI RX 5700 XT Gaming X Ram:Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz Anakart:GIGABYTE B450 AORUS M 3600MHz SSD: XPG 512GB Ekran kartım PUBG de genel de düşük ayarlarda 100-140 FPS arası alıyorum. Ekran kartı kullanımı %60-75...
  15. V

Bilgisayar artık açılmıyor

Arkadaşlar sorun ekran kartının güç girişlerinde değilmiş kasanın ön panelindeki usb 3.0 ve ses girişlerindeymiş. Az önce boşta kalan kabloları düzeltmek için PC yi kapattım geride açamadım. Ön panelin USB 3.0 ve ses girişlerini çıkarttım ve bir iki kere test ettim şuan sıkıntı yok eğer güncel...
  16. V

Denedim çalıştı. Çok teşekkür ederim sana ve @caglarkanber 🙂.
  17. V

2 ayrı 8 pin taktım 2 gün boyunca kullandım. Şöyle söyleyeyim 1 kablonun üstünde 2 adet 8 pin vardı takması zor olduğu için diğer kabloyu da getirdim öyle 2 8 pini bağlanmıştım. 4 adet 8 pin çıkışı var
  18. V

Ekran kartını çıkarınca çalıştı.
  19. V

Gigabyte b450m s2h Ryzen 5 3600 Msi radeon 5700xt gaming x Corsair 3200Mhz Coolermaster 650W 80plus Evde elektirik var.
  20. V

Rami çıkardım güç tuşuna bastım hala tepki vermiyor. 1601553251 Hiç tepki vermiyor.
Top Bottom