Arama sonuçları: *

1. T

40-45k Arası laptop önerisi

Merhabalar bütçem 40-45 bin lira arası çok 45leri geçmek istemiyorum ama 46-47 civarında ise olabilir. Üniversite ve oyun için kullanacağım. Önereceğiniz sistemlerde ssd 1 tb olursa sevinirim. Yardım edebilir misiniz ?
  2. T

Windows 11 kuramıyoum

oluyor galiba teşekkürler 1633625486 buradan indirince dosyalarımı taşıyor mu
  3. T

Windows 11 kuramıyoum

Windows 11 kuramıyorum sistem gereksimlerini karşılıyor yazıyor ama windows uptade de yüklemiyor lütfen yardım edin
  4. T

Bilgisayar açılmıyor

sorun bu videodaki ile aynı bana mağazaya getirin ilgileniriz dendi 1608645102 bir de sorun bu da olmıyabilir çünkü başka kablo taktıgımda ekran kartında beyaz ışık yanıyor ama hiç bir türlü çalısmadı
  5. T

Bilgisayar açılmıyor

mağazaya götürün diyorlar
  6. T

Bilgisayar açılmıyor

numara verdiler whatshapp üzerinden yazın dediler
  7. T

Bilgisayar açılmıyor

arıyorum şuanda gelişme olursa yazarım
  8. T

Bilgisayar açılmıyor

Vatan bilgisayardan aldığım bilgisayar açılmıyor. Kutunun içerisinden çıkan psu kablosu tam oturmuyor bende baska psu kablosu ile denedim sadece ekran kartının üzerinde beyaz ışık yanıyor ama tuşa bastıgımda hiçbir tepki alamıyorum . pc...
  9. T

2.EL 1500 TL'ye SİSTEM ALINIR MI

apu sistem bulmak zor o fiyata upgrade edilebilecek
  10. T

hocam 4 gb ekran kartı var apu sistem buna göre asagıda kalmaz mı
  11. T

Anakart: Gigabyte 970A-DS3P İşlemci: Amd Fx 8320 8 Çekirdekli Ekran Kartı: Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 4GB 256Bit Ram: (4x2)8GB Hyperx Fury DDR3 Harddisk: WD Green 1 TB Güç Kaynağı :Cooler Master 500W İşlemci Soğutucu: Thermaltake Kule Tipi Kasa: Cooler Master Elite 430 RC-430-KWP500 Kasa...
Top Bottom