Arama sonuçları: *

1. erencetinkaya

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Dostum yazdığımı daha doğru okumanı rica ediyorum. Zaten yapılan değişikliği geri aldım Restore dizinini kullanarak, bu şekildeyken online oyunda bir sıkıntı yaşatırmı diye sordum.
  2. erencetinkaya

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Dll dosyalarını restore seçeneğiyle geri yükledim. Online oyunlar için güvenli olduğuna emin miyiz, Geliştirici öyle yazmış ama girmeye çekiniyorum ?
  3. erencetinkaya

20.000₺ yayın için hazır sistem önerisi

Şanssızlık :D.
  4. erencetinkaya

Gta 5 FiveM için Giysi tasarlama

Gta Fivem Motorsiklet kulübü için amblem hazırladım. Bunu oyun içi yeleklere nasıl entegre edebilirim ? Acil yardım arıyorum
  5. erencetinkaya

20.000₺ yayın için hazır sistem önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/deluxe-5a-rtx3070/
  6. erencetinkaya

Gta 5 FiveM için Giysi tasarlama

Motorsiklet Kulübü için amblem tasarladım. Bunu oyun içi yeleklere nasıl entegre edebilirim ? Çok bir bilgim olmadığından açtığım konu kategorisi de yanlış olabilir. Şimdiden teşekkürler
  7. erencetinkaya

Palit RTX 3070 ile Ethereum başlama

Merhaba dostlar, son zamanlarda piyasayı kasıp kavuran bu mining furyasına katılmayı düşünüyorum. Elimde 3070 li Windows bilgisayar var ve ben bu bilgisayar ile kazım yapmayı planlıyorum. Fakat nereden başlayacağımı, hangi programı kullanacağımı, kısacası hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olur...
Top Bottom