Arama sonuçları: *

1. M

İşlemcimin hızı düşüyor

Allah razı olsun bende bilgisayara naptım da böyle oldu diye üzülüyordum doğru düzgün oyun oynamıyordum saol
  2. M

İşlemcimin hızı düşüyor

laptop yeni alındı yani 2 ay falan oldu o yüzden garantisi bitmeden açamıyorum fan al hangi marka önerirsin
  3. M

İşlemcimin hızı düşüyor

Arkadaşlar sistemim (laptop); -AMD Radeon 530 -AMD Radeon Vega 3 Graphics -AMD Radeon 3 3200U with radeon vega mobile gfx (4cpus) 2.60ghz -8gb ram Sistem GTA 5 CSGO gibi oyunları kaldırıyor rahat rahat oynayabiliyorum fakat tek sorunu işlemci 2.60 ghz de çalışırken bir anda 0.40 ghz ye düşüyor...
  4. M

Çözüldü✓ 64 Bit ama Kabul etmiyor

laptop kullanıyorum ben radeon 530 harici vega 3 dahili 1593867971 zaten çözüldü sorun çok teşekkür ederim programı tamamen sildim ve tekrardan indirince oldu hata vermedi
  5. M

ilgili bir video buldum bir program yüklememi istiyor deneyim
  6. M

Bu uygulama bilgisayarınızda açılmıyor uygulama yöneticisyle görüşün gibi hata veriyor
  7. M

sorun orda zaten ne 64 bit de kurulmuyor 1593866664 64 hiç kurulmuyor
  8. M

Arkadaşlar Sistemim 64 bit ama AMD Catalyst Control Center'ı indiremedim 64 bit son sürümünü
  9. M

Java Açılmıyor

Java setup'ını kurmak için açıyorum fakat açılmıyor yani kuramıyorum indirilenler kısmında açınca mouse imlecinin yanında bir şey dönüyor ve gidiyor bu kadar
  10. M

Kullanılabilir RAM Miktarı Sorunu

evet kusura bakma tam okuyamamışım :D
  11. M

oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz deilmi 1593799630 kanka garantisi var :D
  12. M

garanti olmasa sıkıntı yok garanti dışı kalır ürün
  13. M

kankam garanti olmasa keşke
  14. M

garanti :(
  15. M

keşke ama yazdığım gibi laptop kullanıyorum
  16. M

Arkadaşlar sistemimde 8GB ram var windows 10 64bit orijinal sürüm kullanıyorum Bilgisayarımda 8GB ram olmasına rağmen 5.95 ini kullanmasına izin veriyor ve bu durum çok kötü çünkü bilgisayar boştayken 2gb hatta 2.5gb falan ram kullanıyor ve bana 4gb ram kalıyor bundan mütevellit oyunlarda doğru...
Top Bottom