Arama sonuçları: *

1. Road of Death

Oyunlarda lobide 1fps

bu duruma genelde steam oyunlarında rastladım witcher 3 ve pubg lobilerinde 10fps alıyorum sorun nedir?
  2. Road of Death

Valorant gece pazarı

Merhabalar, Valorant gece pazarı tahminen ne zaman gelir?
  3. Road of Death

Star Wars Battlefront II drop sorunu

Oyundaki ayarları en düşüğe aldım fakat yine de sürekli drop yiyorum sebebi nedir? (oyun hdd üzerine kurulu) ryzen 7 2700x gtx 1660 super 8gb ram wd green 500gb
  4. Road of Death

3 kişi oynanacak oyunlar

3 kişilik grupla oynanacak forest tarzı ya da aynı oyun mantığında uzun süreler oynatacak oyun önerebilir misiniz?
  5. Road of Death

Steam yeni indirim tarihi

gelecek Steam indirimlerinin tarihini bilen var mı?
  6. Road of Death

Xbox game pass 5.90TL

Merhaba, 5.90 TL karşılığında üye olun yazıyor fakat tıkladığımda 44 TL çıkıyor
  7. Road of Death

The long dark alınır mı?

the long dark alınır mı? Benim için sürükleyici olup baymaması önemli önerir misiniz?
  8. Road of Death

gtx 1660s Assassin's creed odyssey fps sorunu

Merhaba, Ryzen 7 2700x işlemcim, gtx 1600s ekran kartım ve 8gb ramim var ürün wd green 500gb hdd'nin üzerine kurulu ve en düşük ayarlarda 40-50 fps alıyorum normal mi?
  9. Road of Death

Dying Light alınır mı?

hazır steam üzerinde indirimdeyken dying light alınır mı?
  10. Road of Death

Flight Simulator almaya değer mi?

soru başlıkta
  11. Road of Death

Crysis ve serisi alınır mı?

Merhabalar, sosyal medya üzerinde Crysis'i çok gördüm gerek grafikleri gerekse seslendirmesi bakımından oldukça övülen bir oyun fakat grafiklerinin bu kadar kaliteli gözükmesine rağmen sistem gereksinimleri çok az kalıyor optimizasyonu mu çok iyi anlamadım bende alıp almamak üzerine çok arada...
  12. Road of Death

Assassin's Creed Odyssey gemi süsü

Merhabalar, gemime gemi başı süsü eklemek istiyorum ubisoft club dışında nasıl ekleyebilirim?
  13. Road of Death

M&B Bannerlord sürekli fps drop sorunu

sorun ortada var mıdır çözümü?
  14. Road of Death

Assassin's Creed Odyssey Darboğaz

Ryzen 7 2700x, GTX 1660S, 8GB Ram Merhabalar, Assassin's Creed Odyssey'de tüm ayarlar ultradayken işlemci kullanımı genelde %99-70 arasında dolaşıyor ekran kartı kullanımı ise 99'a çıkmıyor darboğaz yemem normal mi?
  15. Road of Death

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Alınır mı?

Merhabalar, başlıkta belirttiğim oyun halihazırda indirimdeyken almaya değer mi? pay to win tarzı bir oyun mu?
  16. Road of Death

The Forest Drop

Merhabalar, 1660S ekran kartı ve Ryzen 7 2700x işlemci ile ultra ayarlarda The Forest oynarken ortalama 100fps alıyorum ve çokça drop yiyorum normal midir?
Top Bottom