Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali KISA

Yardım Laptoptaki bir donanımın sürücüsünü bulamıyorum

Herkese selam, Donanım kimliği PCI\VEN_8086&DEV_A77D&SUBSYS_8BBE103C&REV_01 olan şey her neyse, aygıt yöneticisinde sürekli sarı dikkat işaretiyle çıkıyor ve bir türlü ne olduğunu bulamıyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum :)
  2. Mehmet Ali KISA

Yardım Ses Yükseltme

Genç, benim bilgisayarımdaki hoparlörler ilk aldığımda ses düzeyi gayet iyiydi. Fakat Realtek'in saçma sapan sürücü güncellemeleri sayesinde ses düzeyi dibe vurdu. Şimdi ben diyorum ki: Bilgisayardan çıkan sesi normalden daha fazla artıracak bir yazılım, program, ayar vs. var mı piyasada?
  3. Mehmet Ali KISA

Yardım Harddisk Boyut Sıkıntısı

Selamlar. Acer Predator Helios 300 (PH317-52) marka laptopumda şu anda mevcut 1 TB harddisk var. Ben bunu yükseltmek için Toshiba'nın PC L200 model 2 TB'lık harddiskini satın aldım ve diskimi klonladım. Fakat diskin kalınlığı kasanın izin verdiğinden fazla çıktı. Açıkçası diski alırken kalınlığa...
  4. Mehmet Ali KISA

Klavyemde birkaç tuş çalışmıyor

Herkese selamlar. Az önce Acer marka Predator Helios 300 (PH317-52) marka dizüstü bilgisayarımın termal macununu kendi başıma değiştirmek istedim. Daha önce tecrübem de yoktu, ilk defa kendim denemek istedim. Alt taraftaki bütün kapakları söktüm, macunu değiştirdim, hatırladığımca parçaları...
Top Bottom