Arama sonuçları: *

1. C

1k ya arctis 7 wireless ikinci el alınır mı??

baktığım kadarıyla tasarım farkı ve birkaç iyileştirme var
  2. C

ikisi arasında pek fark yok
  3. C

Temu gümrük durumu hakkında

sınır vergi hariç 1050tl 1733942286 vergiyle 1680tlye kadar ürün alabilirsin temu kargo ücreti almadığı için onu dert etmene gerek yok 1733942314 gümrüğe takılacak siparişleri vermene izin vermiyor zaten temu
  4. C

sadece kargo dahil
  5. C

vergisiz 1050tl
  6. C

İKİNCİ EL Steelseries Arctis 3 ALINIR MI

arctis 5 alırsın o paraya hatta biraz eklersen arctis 7 bile bulursun 1733938687 2k civarına çıkarsan arctis pro bile bulursun
  7. C

Uygun fiyatlı 90W powerbank önerileriniz varmı?

100w hızlı şarj destekleyen powerbankler var bütçen nedir 1733938267 kaliteli bir şey istiyorsan https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-baseus-blade-power-hd-edition-dijital-ekranli-100-w-20000-mah-hizli-sarj-fiyati,293817785.html patlama riskli bir şey istiyorsan...
  8. C

🔥İndirim Arctic mx-6 8gr 290tl (alev emojisi)

Yeni hesap açıp merhaba125 koduyla 290tlye düşüyor https://www.pazarama.com/arctic-ar-actcp00081a-mx-6-8g-yuksek-performansli-termal-macun-arctic-p-4895213703932?magaza=teknobiyotik
  9. C

Ses kalitesi olarak muazzam yazılım ile ses ayarları yap 3 profil var ben müzik sohbet ve oyun için
  10. C

1k için iyi fiyat ben 2kya temiz arctis pro almıştım kulaklıklara özel yazılımını indir dehşet bir şey oluyor
  11. C

AULA F75 Turkce keycaps var mi ?

Ucuza dandik tr keycap alacağına puding al veya hiç değiştirme klavyeye bakmadan yazdığım için benim için bir fark yok
  12. C

Attack Shark R1 alınır mı?

Sensör farkı var pro yerine alternatif olarak x3 var
  13. C

2000 tl klavye önerisi

30 euro üstü gümrükte kalır 1733890202 Kalmasa bile %60 ek vergi var
  14. C

Steelseries Arctis Pro hakkında soru

kulaklığın sol tarafında ki kapak aşağı yukarı hareket ediyor rgb ışıkları yanmıyor bunların bir çözümü var mıdır ürünü pg ile aldım test ederken bunlar gözüme çarptı rgb önemli değilde kapağın aşağı yukarı oynaması beni tedirgin etti mik ses vs. sıkıntısız 1733841284 şimdide reconnect headset diyor
  15. C

Beyler son kez emin olmak için pc bakar mısınız uyumsuzluk fln var mı

işlemci ağırlıklı mı yoksa ekran kartı ağırlık mı oyun oynayacak ona bağlı
  16. C

İtem satiş dava açabilirmi?

Hesabı alırken videoya çekmediyseniz işiniz daha da uzayabilir para sitenin havuzunda kilitli kalır rezil bir sistemleri olduğu için cs skin aldığım zaman adam yan hesabını benim hesap gibi yapıp skinleri ona göndermişti takas linki takas pazar geçmisi vs. Herşeyi atıp skinlerin bana gelmediğini...
  17. C

İtem satiş dava açabilirmi?

Bunları ben bile bilmiyorum hesabım bana ait değilmiş 1733753639 satıcıyı siteye şikayet edin
  18. C

Temu "Havaalanı deposunda" iken iptal edilir mi?

Keyfi iade ise vergiyi vermiyorlar
Top Bottom