Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Ryzen 5500 2491 Tl Yaniyorrrr

tüh yiyemeyecez o zaman.kısmet
  2. O

8 tl iyi para amazondan alınır. üstüne mcdonalds dan dondurma yenir o paraya.
  3. O

Yardım MSI monitör aldım 1 adet ölü piksel çıktı tavsiyeniz ne olur

iade etme kullan. zamanında aldıgım monitörümde geldiğinde 2 adet ölü piksel vardı. bu şekil kullanıyorum çok göze batmıyorsa kullan. ki dediğine göre uygun almışsın. bendekinde sağ altta görmüyorum bile.
  4. O

Seat arona 2021 full link açtırma

facebook leon ve ibiza grubunda yaptıran çok var. bir problem yaşayan duymadım. istersen o gruplara danış.
  5. O

valla hocam 1.5 sene sonra bozulsa süreç nasıl işliyor kimse bilmiyor. amazon değiştiriyormuş veya iade alıyormuş gibi söylemler var. yapan ben duymadım.herkes miş-muş konuşuyor. inşallah yapıyordur. tr amazonda ayakkabı iptal ve ücret iadesine 1 hafta bekledim.onu düşünemiyorum.
  6. O

evet bak anlaması gayet basit.almanyadan almıyorum.gerek yok. yarı yarıya fark olursa alırım o zamanda gerek olur. matematik basit.400 için gerek yok.
  7. O

bencede öyle amazon 10 numara. benim söylediğim farklı bir şey.ben ekledşm al dedim ekstra ücret çıkmıyor
  8. O

İnceleme Asgard Valkyrie V5 DDR4 3600Mhz Bellek

kutu ve içerik çok iyi duruyor. eldiven detayı güzel düşünülmüş. crucial ram aldım plastik içinde geliyor 😅. hayırlı olsun inceleme güzel.
  9. O

400 lira fark için kimse gidip almanyadan işlemci almaz. amazon ceo sumusun sen kardeşim.alana saygımız var çoğunluk almaz.sende almazsın burda boş yapma amaçlı bulunuyorsun sadece. şuan zaten 2800 e var birkaç yerde indirim denk getirse zaten o fiyatlara buradada alacak. gerek varmı ordan...
  10. O

tamam sen al kardeşim. herkese cevap yazmayın ya. kendi fikrini yaz geç.bu forumda sıkıntı var valla. herkes bi atarlı bi giderli.çoluk çocuk dolu.
  11. O

almanyadan geliyor. garanti vs sıkıntı süreç nasıl işliyor bilmiyoruz vs gerek yok yani. 400 daha ver kafan rahat olsun.
  12. O

400 lira için uğraşmaya değmez
  13. O

Masa Üstü Pc den Laptop a Geçilir Mi

işine yarıyorsa laptop tabii ki olur. performans olarak birbirlerinin alakası yok ama onu bil. en az 3060 lı bir laptop al.
  14. O

İtopya e-arşiv faturası gönderdi

sen iade ettiklerini düşünmüşsün. hayır o kısım çoğu faturanın altında var iade etmek istersen doldurursun. normal fatura o gelen.
  15. O

Öneri Asus Rog Strix RX 6600XT 8,151 TL

geçen almıştık trendyoldan dual olanı. sattım onu. nvidia almak için.
  16. O

Öneri Asus Rog Strix RX 6600XT 8,151 TL

dual ile rog arasında 1000 lira fark vermeye değermi?
  17. O

Rtx 3050ti (laptop) mı yoksa rx5600m (laptop) mi

bütçeyi artırabiliyosan 3060 yoksa 3050ti tabii ki
  18. O

İTOPYA ve Coil Whine Sorunu

evet rahatsız edici ses var. power dan geliyor büyük ihtimal.
  19. O

❌İndirim Bitti! Seagate 2 TB ST2000DM008 HARD DİSK 629 TL

45 lira koyuyor üzerine isterse 12 taksitle alsın arkadaş canı nasıl isterse
  20. O

❌İndirim Bitti! Seagate 2 TB ST2000DM008 HARD DİSK 629 TL

güzel kardeşim aynı fiyat bende. amazon tr satıcı. 6 taksit.
Top Bottom