Arama sonuçları: *

1. A

japon balığı için ışık gerekli mi ?

koku sorunum yok balıklarda gayet sadece ısıgım yok akvaryum bu evet
  2. A

yok sanmam
  3. A

Yardım Çok acil 6-7500k arası telefon öneri

evet ztn normal günlük sosyal medya kullancak yeter ona fotoda cekmez
  4. A

Yardım Redmi Note 11 Mi Redmi 12 c mi cok acil !

bütçem ona yetti 11 aldım
  5. A

foto atamıyorum ama 500 tl akvaryum aldım öyle düşünseniz japon vatos çöp balıgı teleskop balıgı var tek 1687627982 yesillik yok 1687627990 foto atamıyorum ama 500 TL akvaryum aldım öyle düşünseniz japon vatos çöp balıgı teleskop balıgı var tek yesillik yok
  6. A

11 note aldım kasma vs varmı babam kullancak sadece kasmasın istiyor akıcı olsun 90 hzmiş snrm
  7. A

Yardım Redmi Note 11 Mi Redmi 12 c mi cok acil !

arkadaşlarım bu ikisinden birini almam lazım aradıgım tek şey kasmaması islemcisi hangisinin daha iyi tesekkur ederim
  8. A

ya girdim kartımı taksit seçeneği yok 1 taksit cıkıyor ? 1687623502 alısveris kredisi nedir nreye ödemesini yapcaz 1687624488 dostum redmi12c yada redmi note 11 arasında kaldık ıkısınden hangsi daha iyi islemcisi kamera onemsız kasmıcak lazım bize yhardm ederisin
  9. A

dostum vodofondan almıcaz vazgectim internetten 12 ay taksit bölüyorsa almayı dusunuyoruz en fazla taksit paramız 600 varmı önerin 12 ay bölen
  10. A

vodafone faturaya ek almak zorundayız iki telefon veriyor ikisi arasında kaldık via f30 ve redmi 12 c babam bu ikisinden baska alamam dedi araştırır mısın hangisi işlemcisi daha iyi kasmıcak istiyoruz fp telefonu
  11. A

arkadaşlar telefonum bozuldu taksitli alcam en az 6k en fazla 7500 öneriniz varmı
  12. A

arkadaslar 9 japon balık 2 vatos 3 elma salyangoz ve cop balıgım var ısık gereklımı akvaryumum baya büyük yeşllik yok siyah kum ve kaya tarzı süs var ısık bazıları gerek yok geceleri uyuyuor diyolar bazıları var diyor 2 aydır ısıksız bakıyorum?
  13. A

cümlenin virgül kesme işareti nereye koyulur bakar mısınız? acil

arkadaşlar video üzerine yazıcağım cümle : kalbinizi camdan yaparsanız kıran çok olur demirden yaparsanız pas olur en iyisi denizden yapın giren kaybolsun yüzmeyi bilen kurtulsun bilmeyen boğulsun nereye nokta virgül bilmem ne koyucam bilmiyorum bu cümlenin doğrusunu yazarmısınız aşağı?
  14. A

Yardım En Ucuz Laptopu Önerir Misiniz?

başka yok sanırım
  15. A

Yardım En Ucuz Laptopu Önerir Misiniz?

tamamen sosyal medyada takılmalık film izlemelik bütçem en fazla 4300
  16. A

Yardım 1000 TL Parfüm Öneriniz Yaş 24

bütçe 1000 tl be askım
  17. A

Yardım 1000 TL Parfüm Öneriniz Yaş 24

kaç saat gidio
  18. A

Çözüldü✓ rtx 3060ti almayı düşünüyorumda rdr2 iyi oynatırmı ?

lüleburgaz elden 10k satarım profilmde ilanda 1685366010 https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/3060-ti-ryzen-5-5600.11651/
Top Bottom