Arama sonuçları: *

1. D

XFX marka ekran kartı alınır mı?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Peki fiyatlar sizce daha düşer mi yoksa ekim ayına doğru daha da yükselir mi?
  2. D

Öneriniz için teşekkür ederim. Çok uzun yıllar boyunca hep bilgisayar kurma anını beklediğim için aldıktan sonra sorun yaşamak istemiyorum. Zaten 2K da oyun oynamayacağım, 1080P 240 HZ monitör kullanıyorum. Bu attığınız modelin 8 GB olması bir sıkıntı yaşatır mı peki ilerleyen yıllarda...
  3. D

Merhaba, Çok uzun süredir ekran kartı araştırmaktayım. Abartısız binlerce sayfa yazı okumuşumdur. İzlediğim videoları artık rüyamda görmeye başladım. Şu an ekran kartı fiyatları biraz düşmeye başlamışken artık almam gerekli. AMD'nin ekran kartları saf performans olarak çok iyiler bunun...
  4. D

3 adet kasa fanı önerisi

Merhaba, Kasanın üst kısmına 2x 120mm veya 2x 140mm, arka kısma egzoz fan olarak 120mm fan aramaktayım. Çok aşırı fazla ses yapmadığı sürece gürültü takıntım bulunmamakta. RGB olması veya olmaması da önemli değil. Soğutması iyi olsun yeterli. Maksimum 1000 TL civarı verebilirim. Aşağıda...
Top Bottom