Arama sonuçları: *

1. RobloxAddict

MacBook Air M2 Soda Döküldü

Konu güncel
  2. RobloxAddict

İçinin temizlenmesi için servise mi göndermeliyim yoksa bilgisayarcıya mı yollamalı mıyım
  3. RobloxAddict

Macbook mu kullanıyorsun? Beypazarı şişesinden çeyreği kadar döküldü döküldüğü gibi ters çevirdim bezin üstüne koydum klavye kısmını ters çevirip bilgisayarı kapatıp 1735037306 O biraz fazla dökmüş gibi
  4. RobloxAddict

Garanti kapsamı dışında kalıyor öyle yapınca 1735037136 İşim gereği çalışmak için kullanıyorum maalesef fakat şu an hiç bir sorun yok oksitlenme sorunu olabilir mi sence?
  5. RobloxAddict

Merhabalar, Macbook AIR M2 bilgisayarıma soda döküldü döküldüğü gibi ters çevirip kapatıp ters bir şekide 5 dakika beklettim sonra kaldırdığımda peçete ile klavyeyi tamamen temizledim herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Şu an kullanıyorum herhangi bir sorun yok kapatıp açtım defalarca...
  6. RobloxAddict

Airpods 4 Dışarı Ses Verme Sorunu

Merhabalar, bugün ANC olmayan airpods 4 satın aldım, Airpods Pro 2'ye bütçem yetmediği için tercihim bu yönde oldu fakat son seste denediğimde kulaklığı sesli bir ortamda bile son seste dışarı ses veriyor. Odamda iken son ses yapıp masanın üstüne koyduğumda ise hoparlörden farksız oluyor nasıl...
  7. RobloxAddict

Oyun için pazar sitesinde vergilendirme nasıl olur?

PM olarak dönüş yaptım
  8. RobloxAddict

Açıkçası TR veya Kanada olacak hangisi vergi konusunda ve pos konusunda avantajlı olursa onu tercih edeceğim ama neyse bakalım bu forumda bulmam zor gibi bir muhasebeciye mecbur danışacağım teşekkürler 1729615728 Yani çok ayrıntılı bir websitesi ve reklam bütçesini çıkartacak kadar para...
  9. RobloxAddict

Muhasebeci bir arkadaş çıkarsa çok mutlu olurum beyler 1729615415 Yeaahhh büyük meblada bir yatırım yapıyorum
  10. RobloxAddict

Yurt dışı odaklı olacağı için elimden pek bir şey gelmiyor benimde
  11. RobloxAddict

Dostlarım merhabalar Kanada lokasyonlu stripe posu kullanacağım global çapta oyun pazarı sitesi kurmayı düşünüyorum (item oyun para birimi tarzı). Şimdi stripe ile websiteme yükledikleri bakiye ile satın alım yapacaklar satıcıya 100₺ yerine 95₺ gidicek atıyorum o 5₺ bize gelecek, postan gelen...
  12. RobloxAddict

16GB 8GB GÖZÜKME SORUNU

güzel haber düzeldi :D teşekkürler
  13. RobloxAddict

16GB 8GB GÖZÜKME SORUNU

Değiştirip haber edeceğim hocam.
  14. RobloxAddict

16GB 8GB GÖZÜKME SORUNU

Saatlerdir bios updatesiyle, çıkar takıyla uğraşıyorum gerçekten yoruldum saatlerdir. 1707751192 8GB
  15. RobloxAddict

16GB 8GB GÖZÜKME SORUNU

Takarken ufak tıkırtı etmişti de edicek bir şey değil ya ;D, slotların yerini değiştirip yeniden denesem bir faydası olur mu acaba
  16. RobloxAddict

16GB 8GB GÖZÜKME SORUNU

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-8gb-1x8gb-spectrix-d41-rgb-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html bundan 2 adet alıp dual channel yapmak istedim fakat anakarta ramları taktım ikisininde rgbsi yanıyor fakat dxdiag ve bu bilgisayarda açınca 8GB gözüküyor sorun nedir? RAM'ın bir tanesi bozuk...
  17. RobloxAddict

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR YARDIM

Merhaba rgbleri yanıyor fakat b450m s2h anakartıma hic bir sekilde bios update yapmamıştım, ryzen 3 3100den ryzen 5 5500 e geçtiğim için ekran gelmiyo olabilir mi?
  18. RobloxAddict

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR YARDIM

Arkadaşlar bilgisayara işlemci ve 2 adet ram aldım montajı sorunsuz yaptım fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayar güç tuşuna basılı tutuyorum kapanmıyor. Işıklar ve fanlar çalışıyor. Lütfen yardım edin.
  19. RobloxAddict

Nord VPN satın aldım fakat bağlanamıyorum.

Nord VPN satın aldım fakat bağlanamıyorum. Lütfen yardımcı olabilcek var mı?
  20. RobloxAddict

Aşırı bilgisayar kullanımı.

Bu konuda gördüğüm en güzel mesajdı teşekkürler.
Top Bottom