Arama sonuçları: *

1. Rezanix

Bilgisayarın Isı Değeri Arttı

Arkadaşlar ekran kartına yetersiz güç gittiğini söylediklerinden dolayı PSU'ya 2. bir kablo eklemek için kasada PSU'nun bulunduğu kısmı açtım. PSU'nun bağlı olduğu kabloları söktüm fakat 2. bir kabloyu takmadan eski haliyle hiçbir değişim yapmadan başlattım. Sonrasında bilgisayarı açtığımda...
  2. Rezanix

Bu Sisteme Kaç W SPU Gerekli?

İşlemci: AMD RYZEN 9 5900X Anakart: MSI MEG X570 UNIFY 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 Wi-Fi M.2 ATX Anakart Ekran Kartı: MSI Radeon RX 6800 XT GAMING X TRIO Soğutma: NZXT KRAKEN X73 RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Kasa: ASUS ROG Strix Helios Tempered Glass RGB USB 3.1 Mid Tower Kasa Ram: GSKILL 64GB...
  3. Rezanix

Hangi Sistemi Almalıyım?

Arkadaşlar bu hafta içinde toplayacağım sistemde çok kararsız kaldım. Yüksek bütçeli bir sistem toplayacağımdan dolayı yanlış bir şey yapmak istemiyorum, bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Sistem 1: İşlemci: AMD Ryzen 9 5950X Anakart: Asus Tuf Gaming X570-Plus (Wi-Fi) Ekran Kartı: Asus...
  4. Rezanix

ASUS ROG Strix Helios Alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-helios-temperli-cam-rgb-fanli-aura-sync-atx-eatx-midt-gaming-kasa/ Arkadaşlar çok acil indirim bitmesine 15 dakika var bu kasa alınır mı?
Top Bottom