Arama sonuçları: *

1. K

F3 bastığım da oyunum çöküyor

Tlauncher üzerinden oynuyorum bir kaç mod indirmek istedim önce forge kurdum ardında optifine kurdum ikisi de 1.20.2 olmasına rağmen oyuna girince f3 tuşuna bastığımda oyunum çöküyor sebebini bulamadım hiç bir yerde yardım ederseniz sevinirim
  2. K

Monitör Çözünürlük Sorunu

PC yi yeniden başlatığım da veya açtığım da çözünürlüğüm 1024x768 olarak başlıyor ayarlar kısmına girdiğim zaman da doğal da 1024 görüyorum çözünürlüğü mü artırıp 1920x1080 yaptığım da oyunlarda black bar gibi sorunlar ile karşılaşıyorum
  3. K

Bilgisayarım interneti görmüyor

Hiç bir fikrim yok pc ye takınca bu cıkıyod 1615145885 Her zaman taktığm yerden farkli yrre takmıştım şimdi normal yerine taktım o bildirim gelmedi
  4. K

Ethernet kablosunu usb dönüştürücu ile kulanıyorum evet takilı pc ye tskınca böyle bir bildirim geliyor (tam gözükmeyen yerde SR9900 yazıyor)
  5. K

Yüklerken böyle bir şey cıktı ama basarı ile yüklediniz dedi pc res atmam gerekiyor mu şuan da internet gelmedi
  6. K

H81M-DS2 1615143961 Burda mısın yardıma ihtıyacım var
  7. K

Aldığım hatayı alta koydum youtube ve sitelere baktım Ağ bagdaştırıcısın dan realteki bulup güncelleştirmemi istiyorlar ama bende realtek yok yardım eder misiniz çözüm yolu bulamadım
  8. K

PC konusunda karar veremedim

Selamlar 5500tl ye güzel bir sistem toplamak amacım ufak çapta araştırma yaptım https://www.itopya.com/immortal-asus-tuf-geforce-gtx-1650-super-oc-4gb-amd-ryzen-3-3100-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ birinci sistem bu...
  9. K

Bütçeme göre bir sistem topladım ekran kartı konusunda kararsız kaldım

5300 tl civarı bir miktar param mevcut https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/msi-hazir-sistemler/neon-v2/ bu sistemi tek tek toplayıp gidip ekran kartı mı değiştirsem diye düşünüyorum
  10. K

Bütçeme göre bir sistem topladım ekran kartı konusunda kararsız kaldım

Selamlar öncelik ile düşündüğüm parçalar B450M-A Pro Max Neoforza 16GB DIMM DDR4-3000 Sandisk 480 GB SSD 650 watt psu Ryzen 3 3100 3.60 Ghz 18 MB Cache sistemin parçaları bunlar ekran kartı olarak ise RX 5500XT 8G GDDR6 128B ile GTX 1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128B ekran kartı...
Top Bottom