Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

Monitörde zaman aşımı nedir

Monitörün menüsünde gezerken OSD ayarlarında zaman aşımı diye bir şey gördüm 10 da duruyor artıp azalabiliyor ne işe yarıyor bu arttırayımı azaltayımmı yoksa kalsın mı ?
  2. Yiğit Karslı

Monitörde siyah nokta

Monitörümün sağ alt ve sol üst köşelerinde birer tane çok küçük siyah nokta var sanırım buna ölü pixel deniyor. 2 haftadır kullanıyorum yeni farkettim yaklaşmadığım sürece görmem imkansız ve sadece beyaz arka planda görünüyor sizce ileride bir sorun çıkartır mı yani garantiye falan yollamalı mıyım?
  3. Yiğit Karslı

Monitöre yapılması gereken testler

Monitörümün dört dörtlük olduğunu anlayana kadar hangi testleri yapmam lazım? örneğin ghosting , ölü pixel vb.
  4. Yiğit Karslı

Kavisli monitör fps oyunlarında oyun deneyimi nasıl

Arkadaşlar youtubede gördüm birisi kavisli monitörler fps oyunlarında fazla iyi gitmiyor diyor geçiş efektinde blur mu ne oluyomuş sizce cs:go valorant pubg gibi oyunlarda kötü oyun deneyimi mi yaşatır (24 inç 1500R kavisli monitör)
  5. Yiğit Karslı

144hz monitör önerisi

144HZ 1MS VA PANEL CURVED monitör öneririmisinz max 1700tl
  6. Yiğit Karslı

1800 TL Monitör Önerisi

Max 1800tl 144hz 1ms Tn panel olmayan monitör önerirmsiniz
  7. Yiğit Karslı

Hangi monitörü seçmeliyim?

Aoc c24g1 AOC 27g2u Arkadaşlar oyun oynamak için monitor alacağım hangisini almalıyım hangisi daha iyi bir deneyim sunar bu iki modelden birisini kesin alacağım ama hangisi?
  8. Yiğit Karslı

Kavisli mi düz monitor mü daha iyi?

Arkadaşlar kararsız kaldım hangisinde oyun deneyimim daha iyi olur kimisi düz diyor kimisi kavisli karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
  9. Yiğit Karslı

1300-1700 arası monitor önerisi

Arkadaşlar 1300-1700 tl arası 144hz 1ms 24 inç monitör önerir misiniz?
Top Bottom