Arama sonuçları: *

1. Ç

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Güle güle kullan güzel fiyat
  2. Ç

Dubai'den Playstation 5 alırken nelere dikkat etmek gerekiyor.

Kaç paraya aldınız hocam
  3. Ç

Yardım Sisteme Ram Takviyesi önerisi

Anakartın 4x8 kaç MHz destekliyor ona bakman lazım önce büyük ihtimal 3600mhz den fazla olmaz , 16x2 dual Chanel alsan iyi olur
  4. Ç

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

Sorunu nedir hocam, alacak olanlar dikkat etsin
  5. Ç

XPG GAMMIX S50 CORE 1 TB M2 alınır mı ?

https://app.hb.biz/09WlW3o0bKV5 dram var diye biliyorum, okuma yazma hızı da iyi, bunun pro modeli var ama pahalı
  6. Ç

🔴Şam Düştü - Esad Ülkeyi Terketti !🔴

Esad öldürmek için istiyordu :) kendisi ve babası Sünni düşmanı, internete Hama katliamı yazın ve bakın neler soykırımlar yaptılar ülke de , şuan insanlar gönüllü dönecek, kendi toprakları evleri hepsi orada 1733661066 Ben size bazılarını söylim. Kadın yaşlı çocuk demeden herkesin evin önünde...
  7. Ç

Öneri 9700x - RX7800XT PSU Önerisi

Hayr olsun, asgarî ücrete gelen zam ile birlikte de fiyatlar artacak
  8. Ç

Anakart ram alacaktım , malum karta fazla yüklendim alamıyorum, bakalım ocakta alacağım ürünler ne olacak
  9. Ç

8 gün önce 3500e almıştım
  10. Ç

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Benim ki çok şükür ağrılı olmadı hiç, tavsiyeler için teşekkürler
  11. Ç

Hangi soğutucuyu almalıyım

Yeterli olur ama bütçe biraz çıkarsa https://www.gaming.gen.tr/urun/384826/thermalright-peerless-assassin-120-white-tl-c12w-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bunu al ileride işlemci yükseltirsen dahi kullanabilirsin
  12. Ç

Anal Fissür ( Makat Çatlağı )

Uzun süre bende yaşadım durumu, bazen ara ara hafif olur sebebi de kesinlikle katı yiyecek tüketmekten , bu arada sürekli macha çayı tüketmeyin fazlası zarar , doğal olarak kantaron yağı öneririm , hem içip hemde o bölgeye sürebilirsiniz , bol su ve her öğünde çorba mutlaka olsun, yemekten sonra...
  13. Ç

Hangi soğutucuyu almalıyım

Hangi işlemci için, 5600 içinse ikisi de olur
  14. Ç

Ps4 pro - slim kararsızım

:) güzel kardeşim ps5 bile 4k 60 FPS görüntü vermiyor, sadece çok az oyunda veriyor, daha fazla ısrarcı olma lütfen
  15. Ç

Ps4 pro - slim kararsızım

Pro 4k oyun açmıyor:) PS4 1080p 30fps veriyor pro da 60fps 1733488515 Oyunlara göre değişkenlik olabilir
  16. Ç

ASUS ROG ALLY VE PS5 ARASINDA KALDIM

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-ally-ryzen-z1-16gb-ram-512gb-ssd-7inc-w11.html Hocam şuan vatanda 18.300
  17. Ç

COMNET DAVET KODUU Varmı?

4k da olsa yine iyi fiyat
  18. Ç

Çözüldü✓ Psu ve Am5 geçme önerisi

Hocam öncelikle bütçe belirtirseniz bu işi benden daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
  19. Ç

MSI B550-A Pro Alınır mı?

Eski anakartım gayet güzel
  20. Ç

Çözüldü✓ Psu ve Am5 geçme önerisi

Bu PSU işini görür
Top Bottom