Arama sonuçları: *

1. ZeRRaen

Islanan monitore ve kasaya ne yapmaliyim

Monitore on panelden SU temas atti ve kasanin tuslarina soketlerine csde geldi. Anakartta sorun yok. Monitor en pahali parca oldugu icin onemli ne yapmaliyim(gb2428ff)
  2. ZeRRaen

400Tl Monitör Tutucu önerir misiniz?

Ser end çift hareketli var aklımda 274Tl yükseklik ayarı yok. Eğer benzer ucuz muadili yoksa onu alacağım
  3. ZeRRaen

Yardım SpaceDesk ile Ekranı Tekrarla Ayarı Bulamıyorum

Arkadaşlar bilgisayarımın performansı etkilenmesin diye telefona ekran yansıtıp kayıt almak istiyordum. Type-c ile bağladığım için gecikme olmyor ama ekranı tekrarla seçeneği gözükmüyor.
  4. ZeRRaen

23.8 inç için Monitör koruyucu lazım

Agalar istediğimi bir türlü bulamadım. Ekran sürekli sinekler öldürdüğümden kirleniyor ve temizlerken silmesi zor oluyor. Ekran koruyucu olursa daha kolay temizlenir diye düşünüyorum
  5. ZeRRaen

Excalibur monitörlerdeki ghosting ve 240hz 32 inch model hakkında düşüncelerim.

Uzun süredir zaten 200hz modelinde ghosting var diye görmüyorduk. Bugün 240hz 31.5 inch modelini internet kafede denedim ve bilin bakalım sorun ne? Manyak bir ghostin var. Sanki araba oyunlarında bir ayar vardı onun gibi(adını unuttum). Gerçekten gözümü aşırı rahatsız etti. GB 280hz kullanıyorum...
  6. ZeRRaen

HDMI kablosu öneriniz var mı?

Kolay eğilip bükülebilen olması ve +1.4v olması dışında bir isteğim yok. 120hz desteklemesi önemli
  7. ZeRRaen

Bu HDMI kablosu tamir edilir mi?

Kablo bu, pinlerden biri yukarı doğru biraz kıvrılmış, birde ucunun kenarındaki parçalardan biri kırılmış
  8. ZeRRaen

Uygun Fiyatlı 280hz monitörü Burak Şolt Beğendi !!!

Piyasanın en uygun fast IPS 280hz monitörü olan Gamebooster monitörü Burak Şolt beğendi. Bu gerçekten beni şaşırttı ve şunu gösterdi "İyiki doğru seçimi yapmışım". Bence monitör alacaksanız Burak Şolta güvenin. Videodaki tek eksik bence ışık sızması testi.
  9. ZeRRaen

280hz Monitör VGA to Dp'de kaç Hz verir?

Sorum oldukça basit. Converter ile Max kaç Hz alırım. Laptoptaki HDMI ile 60 alıyorum ve yetmiyor. Bir yerden VGA 85hz diye okudum ama emin olamadım. https://ty.gl/at2pms5hhw
  10. ZeRRaen

Çözüldü✓ 280hz monitörüm var ancak ekran kartım 1080p 60hz Destekliyor

Arkadaşlar cihazım bu https://www.notebookcheck-tr.com/Packard-Bell-Easynote-TJ75-JO-070GE.27545.0.html 4:3(1280x1024)'te de 75hz destekliyor. Acaba bunu en azından bir 90hz'e vs O.C. yapmam mümkün mü? CS'de zaten 60-70fps alıyorum ancak CS 1.6'da hz yetmiyor. 1683834250 + 4+2 ram upgrade...
  11. ZeRRaen

Gamebooster 280hz RGB'sini nasıl değiştireceğim.

Gamebooster monitör aldım ancak ne menüde ne de kılavuzda RGB değiştirme konusuna değinilmiyor. Yardımcı olur musunuz? 👉👈
  12. ZeRRaen

4200TL 280hz Monitör!!!

Sa arkadaşlar. Dün gamebooster 280hz monitör aldım. Sizce nasıl? Doğru yapmış mıyım? https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274?fbclid=PAAaaUxUHTVMqucmwr_eXIcrJ6Z8_QqAjwidWimaieY6TB766evUAvpJ-q06k
Top Bottom