Arama sonuçları: *

1. ultrastresliporsuk

Kablosuz kulaklık bluetooth

earbuds 2
  2. ultrastresliporsuk

Kablosuz kulaklık bluetooth

Alacağım kulaklık bluetooth 5.2 telefonum bluetooth 5, kulaklığı alsam sorun yaşar mıyım?
  3. ultrastresliporsuk

25k TL'ye kadar notebook önerisi?

Önerileriniz için teşekkür ederim ancak oyuncu bilgisayarları ne kadar güçlü olsa da çok ağır ve kalın oluyorlar. 1660082983 8 gb ram az ama ekletebilirim onda problem yok. Ekranı 60 hz çok rahatsız edici.
  4. ultrastresliporsuk

25k TL'ye kadar notebook önerisi?

Herkese iyi forumlar... Bu sene üniversiteye başlıyorum. Laptop ihtiyacım var. Genelde word-excel vs. kullanacağım. En azından 4-5 sene götürecek bir şey arıyorum.
  5. ultrastresliporsuk

Arctis 1 wireless bağlantı sorunu

Aptalca bir şey fark ettim. Mobil veriyi açınca bağlantı kopmaya başlıyor. Bip sesleri geliyor??? 1638482462 Sanmıyorum.
  6. ultrastresliporsuk

Arctis 1 wireless bağlantı sorunu

Birkaç gün önce sipariş ettiğim kulaklık bugün elime ulaştı. Telefonuma bağladım sesi gayet iyi hiçbir problem yok. Ancak sürekli bağlantısı kopuyor. Bip sesi geliyor telefondan uzaklaşmadığım halde. Çözümü var mı?
  7. ultrastresliporsuk

1000 tl bandında wireless kulak üstü önerisi

İndirimlerde kulaklık almak istiyorum. Şu an arctis 1 wireless düşünüyorum. "Bu daha iyi buna bak" dediğiniz kulaklık varsa önerilerinizi alırım
  8. ultrastresliporsuk

Chrome çöktü açılmıyor

Ben userdata'ya girip bütün dosyaları silmiştim. Userdata klasörünü silince düzeldi.
  9. ultrastresliporsuk

Chrome çöktü açılmıyor

Hala aynı
  10. ultrastresliporsuk

Chrome çöktü açılmıyor

ayarlara sitelere hiçbir şeye giremiyorum 1621615219 Sildim yükledim hala aynı.
  11. ultrastresliporsuk

Chrome çöktü açılmıyor

Bilmiyorum hangi sürümü kullandığımı.
  12. ultrastresliporsuk

Chrome çöktü açılmıyor

Uzantılar yüklenmiyor. Sitelere giremiyorum. Sol üst köşedeki gibi "Adsız" yazıyor. Nasıl çözeceğim yardım eder misiniz?
  13. ultrastresliporsuk

Sisteme başka biri giriş yaptı

Oyundayım çıktım Twitter'a girmeye çalışıyorum tanımadığım kişileri takip etmeye başlamış. Sayfayı yeniledim bir turlu açılmıyor. Hesabımı surekli açıp kapatıyor. Microsoft Edge'den girmeye çalıştım. Giriş sayfasında altta tuhaf şeyler çıktı. Kaspersky kullanıyorum. Google hesabima da kimse...
  14. ultrastresliporsuk

Mobil veri ile PC’de oyun

Oynayacağın oyuna göre değişir. Eğer cs oynuyorsan arkada çalışan epic games origin vs. onları kapat bir de chrome çok sömürüyordu ben de. Pcden pubg mobile cs oynuyordum her gün 1-2 saat 2 haftada 1.5-2 gb onlar kullanmıştı. Sadece chrome 900 mb. Hatırlamıyorum ama belki video açmışımdır.
  15. ultrastresliporsuk

Steam 3. parti site bağlantılarını Nasıl kaldırılır

bunu okumuştum ama ben tamamen bağlantıyı kesmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
  16. ultrastresliporsuk

Steam 3. parti site bağlantılarını Nasıl kaldırılır

Key-Drop'a Steam hesabımla giriş yapmıştım ama şimdi kaldırmak istiyorum. Herhangi bir yolu var mı? Ben bulamadım. 1603826131 Bir de öneri vermek istiyorum. Dijital oyun servisleri adında konu açılmalı.
  17. ultrastresliporsuk

1000tl kulaklık önerisi

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-1-kablosuz-oyuncu-kulakligi/ Tel pc konsol hepsinde kullanabilirsin. wireless
  18. ultrastresliporsuk

İnternetten para kazanma yöntemi var mı ?

https://www.hostinger.web.tr/rehberler/en-iyi-freelancer-siteleri/ Bu sitede tüm freelancer siteleri toplamış. Buradan istediğine bakabilirsin. 🤗
  19. ultrastresliporsuk

İnternetten para kazanma yöntemi var mı ?

https://bionluk.com/ bu siteden freelancer iş yapabilirsin. Logo tasarım falan. İlk başta düşük ücretle başlarsın sonra kendini geliştirdikçe fiyatı da arttırsın.
  20. ultrastresliporsuk

Öneri 12 yıllık bilgisayarım için oyun önerir misiniz lütfen. Cevapları okumadan yazmayın!!

Platform puzzle oyunu seviyor musun bilmiyorum ama inside ve gris 10/10 oyunlar. Onlara bakabilirsin. The Henry Stickmin Collection var among us'ın yapımcılarından baya zevkli bir oyun. Bir de bu aralar yeni başladığım bir oyun var eğlenceli çöp demeden önce en azından izlemeni öneririm adı...
Top Bottom