Arama sonuçları: *

1. K

Öneri İndirimli RX 6500 XT var mı?

hocam yanlış anladınız zaten elden vermek istiyorum alıcının test edip almasını istiyorum
  2. K

Ben üniversite okuyorum hocam bartınlı değilim Powercolor hocam
  3. K

maalesef sadece elden teslim satıyorum yada karşı taraf isterse havaleyle ama en temizi elden vermek oluyor ürün eline ulaştıktan sonra bu ürün bozuk diyip iade etmeye çalışıyorlar ürünün çalıştığına emin olsan bile kabul edip iade alıyorsun bir bakmışsın kart farklı yada adam kendi bozmuş başım...
  4. K

Bartındayım hocam elden veremiyorum sanırım ki kargoda işinize gelmez
  5. K

rx6500xt piyasasını anlamıyorum ben çevremde 1650 s ler 4.500 a filan satılıyor ben rx6500xt yi 3000'e satamadım
  6. K

Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

yav bütün rx6600 fırsatlarını kaçırdım şimdi tekrar gelmiyor yine benim için hüsran
  7. K

Sapphire Pulse ile Asus Radeon rx6500xt dual arasındaki fark ne

rx6500xt modellerinde bence soğutma için pahalı fiyatlar vermeye gerek yok powercolor tek fanlı kullanıyorum kart zaten 60 dereceyi görmüyor en ucuz hangisiyse alın geçin soğutma farkları dışında hiçbiri kötü marka değil zaten
  8. K

❌İndirim Bitti! Rx 6600 - Amazon Türkiye 6600 Tl

Tam maddi olarak kendimi hazırladığım satın alacağım stok bitmiş umarım ya aynı fiyattan tekrar stok girer yada yarınki faiz kararından sonra döviz kuruna göre makul bir fiyattan (6500) türkiye içinden alabilirim
Top Bottom