Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

Öneri Samsung A54 mü note 12 pro 5g mi

Eğer Mediatek işlemcili Note 12 Pro'dan bahsediyorsanız kesinlikle onu almalısınız. Üstelik arada 2000 tl oynuyor.
  2. ErcüCeran

Hangi ram almalıyım?

CL ve MHZ değerleri aynıysa ve ikisi de ddr4 ise bir sorun olmadan kullanabilirsiniz. Farklı marka olması sorun teşkil etmeyecektir.
  3. ErcüCeran

400tl rami satmalı mıyım???

Bir 8gb daha alır yanına takarsın satma
  4. ErcüCeran

Çözüldü✓ V4.5 hakkinda (yenileme sorunu)

HDMI ile 144 Hz alabilirsiniz hocam keza şu anda bu şekilde kullanıyorum. HDMI 2.0 olması gerekiyor kablonun yalnızca.
  5. ErcüCeran

EKRAN KARTI -- MASAÜSTÜ BOŞ İKEN 70-75 DERECELERDE

Hz i düşürüp bir yarım saat bekler misin ? 60a düşür mesela, tam olarak neden kaynaklandığını bilmediğim şekilde bazı ekran kartlarında hz yükselince sıcaklık yükseliyor boşta olsa bile
  6. ErcüCeran

EKRAN KARTI -- MASAÜSTÜ BOŞ İKEN 70-75 DERECELERDE

Monitörün kaç hz ve ekran kartın monitörüne hangi kablo ile bağlı ?
  7. ErcüCeran

Nasıl Eth Mining Yapabilirim ?

Arkadaşlar konu hakkında birkaç video izledim ama bir türlü yapamadım Sapphire Rx 580 Nitro+ 8 Gb ekran kartım var yine de 0 mh/s gösteriyor kazımı. Şimdi en baştan bana anlatabilecek var mı öğrenmek istiyorum
  8. ErcüCeran

Cooler Master MB511 Argb İle Tanışın

Hava akışı da malzeme kalitesi de çok güzel ama zamanında keşke MB 520 alsaymışım diye çok diyorum mesh yapı hava akışı açısından mükemmel olsa da bir yerden sonra gözüme güzel gözükmesini istedim. Şu anda MB 520 daha güzel geliyor gözüme. Onun dışında gerçekten kusursuz bir kasa.
  9. ErcüCeran

Yardım Iphone 7 maksimum pil kapasitesi

Deji güzel ama profesyonel bir iş istiyorsan internetten fotoparça yı araştır. FPPRO pil kullanıyorlar ve o da çok güzel.
  10. ErcüCeran

anakart markamı nerden öğrenebilirim

Berbat bir anakart markası çok çektim ben bundan eski pcde gerçekten çok kötü yani en azından benimki kötüydü E-sonic h55kcl-es mi neydi adı
  11. ErcüCeran

Displayport girişim yok

Anakartı değiştirmen gerekiyor dp girişli ama apu ile 165hz almak çok zor zaten.
  12. ErcüCeran

Esonic...
  13. ErcüCeran

Anakartın üzerinde yazar ismi
  14. ErcüCeran

Gamepower GP-550 ağır yükte cızırtı sorunu

Sisteme ne gibi bir etkisi olacağı bilinmez ama bence kesinlikle iyi bir şey değil.
  15. ErcüCeran

cs go mermilerim adama gitmiyor

Sistem özelliklerin nedir ?
  16. ErcüCeran

6000TL Bütçe ile Her Şey Dahil Sistem Önerisi

Sanırım böyle bir şeyin olmayacağına inanıyor reis. 1619040870 Bu yüzden gülmüş random atmış
  17. ErcüCeran

Bilgisayarımı Satmayı Düşünüyorum. Sizce Kaç TL Eder?

Abi çok güzel konu değişmiş saniyesinde ve asıl konu yok olmuş
  18. ErcüCeran

WİRELESS KULAKLIK TAVSİYE

https://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756?magaza=furylevel&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel buna bir bakabilirsiniz
  19. ErcüCeran

tuf b450-plus gaming anakart uyumlu ekran kartı

Tüm ekran kartlarını tüm anakartlara takabiliyorsun neredeyse yani alacağın bir ekran kartı o anakarta takılır uyumluluk sorunu olmaz.
  20. ErcüCeran

Bilgisayarda aşırı fps düşüşü

Oyun içi sıcaklık değerlerine Afterburner yazılımıyla bak eğer onlarda bir sorun yoksa temiz kurulum yapıp tekrar bir bak
Top Bottom