Arama sonuçları: *

1. ErcüCeran

7000-7500 tl bandında sistem tavsiyesi

Arkadaşlar böyle bir bütçe var arkadaşın abisinde ve sistem toplamayı düşünüyor sizce nasıl bir sistem toplanabilir güzel bir rtx sistem olur mu olmasa da güzel sistem dizilir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
  2. ErcüCeran

10.000 TL şu an en mantıklı hazır sistem nedir ?

Bİn lira üstü altı olabilir bu fiyata uygun bir hazır sistem var mıdır ?
  3. ErcüCeran

Sistem için her türlü öneriye açığım

Ryzen 5 3600 Tuf alliance cl 19 3600 mhz 16 gb RAM B450m s2h Monitör markasında kararsızım 24 inch 27 inchden iyi olur diye düşünüyorum 1080p olacağından Rampage hydra r6 RGB klavye Gamepower ıcarus mouse James Donkey 90 cm mousepad Düşündüklerim bunlar her türlü öneriye açığım. Ekran kartı kasa...
  4. ErcüCeran

2500 liraya anakart işlemci ram tavsiyesi

Evet arkadaşlar sizlerden öneri almaya geldim. Amd işlemci sistemi olacak sadece bu parçalar eksik. Önerilerinizi bekliyorum. Parçaların markalarını verirseniz de çok mutlu olurum. Anakartı da asus düşünüyorum.
  5. ErcüCeran

2500 bandında anakart ram ve işlemci tavsiyesi

Arkadaşlar herkese merhaba uzun süredir bu konuda araştırma içerisindeyim. Ekran kartımı kasamı psu mu ve ssdmi aldım. Geriye anakart ram ve işlemci kaldı. Anakartımı Asus Rog Strix B450-f ten yana kullanmak istiyorum bu anakarta bayılıyorum özellikle atx ve ışıklandırmalı oluşu çok hoş duruyor...
Top Bottom