Arama sonuçları: *

• Users: Vouxy
  • Order by date
  1. Vouxy

3229 TL Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu

3 sandım az kalsın alıyordum.
  2. Vouxy

Yardım 1500 tl ye alınabilecek en iyi fare apexmidir?

O zaman evet ama apex al
  3. Vouxy

Yardım 1500 tl ye alınabilecek en iyi fare apexmidir?

Monitör yenileme hızınız nedir?
  4. Vouxy

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III Dts x Kablosuz 3.796,97 TL

Ayarlar için buraya bakabilirsiniz. HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar
  5. Vouxy

Fotoğrafçılar fotoğrafları teslim ettikden sonra silermi

Genelde saklıyorlar ama hepsi farklı şekilde çalışıyordur sormak gerek
  6. Vouxy

5g iptv almak istiyorum nereden ulaşabilirim

Bana da atar mısınız?
  7. Vouxy

Yardım Hyperx Cloud III wireless alınır mı?

Ben her işimi bu kulaklıkla yapıyorum rahatsızlık duymuyorum 2 katı fiyatına daha güzel kulaklıklar var evet günlük kullanım için ama bana yeterli geliyor.
  8. Vouxy

❌İndirim Bitti! !!6.364 TL MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart

7800X3D ile kullanılır mı? Kötü bir kart mı?
  9. Vouxy

BU DEĞERLER NORMAL DEGİL

Bir de böyle deneseniz hocam.
  10. Vouxy

BU DEĞERLER NORMAL DEGİL

Ayarları girin ve arama yerine "grafikler" yazarak girin, sonra en üstte "varsayılan grafik ayarlarını değiştir" dedikten sonra "donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını" kapatın restart atın.
  11. Vouxy

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

HS80 Max deneyimlemedim hocam kulaktan dolma bilgilerle baya iyi kulaklık sanırım ancak 6K civarı fiyatı gerçekten yüksek umarım değer. Bu arada HS80 ve HS80 Max arasındaki en önemli farklardan biri batarya geliştirmesi ve hızlı sarj özelliği olması gerekiyor alırken bunu da göz önünde...
  12. Vouxy

Bu arada film benzeri eğlence kullanımları için ekolayzer kullanılabilir.
  13. Vouxy

Hocam ahım şahım bir bass yok bundan önceki modellerde olduğundaki gibi ancak oyun için üretilmiş bir kulaklık olmasına rağmen eğlence için ortalama üstünde bir kullanım sağlıyor bence.
  14. Vouxy

Şimdiden hayırlı olsun diyelim. :blobdance: 1732660664 Dip ses bunda yok ya mic monitoring açarsan olabilir ama.
  15. Vouxy

Bu arada ben amazondan 4100₺ civarında aldım indirime girmişti, fiyat baya iyi şu an n11'de satıcısı da MediaMarkt. Ayrıca ses seviyesini sorduğun için denedim şu an, gerçekten %50 üstünde uzun süre kullanmak kalıcı işitme kaybına yol açabilir çünkü baya ses geliyor.
  16. Vouxy

Ses az değil oyunda max %50'de kullanıyorum kulaklığı.
  17. Vouxy

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar kanka güzel çalışıyor cs2 ve valorantta güncel kullanıyorum çok memnunum + netflix cloud2 ile sarmıyordu şu an efsana sarıyor bu ayarlarla cloud 3 wireless.
  18. Vouxy

HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar Merhaba arkadaşlar, HyperX Cloud III Wireless kulaklıklar, muhteşem bir ses deneyimi sunuyor. Ancak en iyi performansı almak için birkaç ince ayar yapmanız gerekiyor. İşte size rehber: 1. Ngenuity Yazılımını Yükleyin ve Güncelleyin...
  19. Vouxy

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

Maalesef kulaklık paketi açıldıktan sonra iade edilemiyor.
Top Bottom