Arama sonuçları: *

1. climaxbae

mekanik klavye tavsiyesi

Merhaba arkadaslar klavyem bozuldu yeni bir klavye alicam almisken mekanik aliyim diyorum nelere dikkat etmeliyim fiyat performans bisey ariyorum linktekinin fiyati baya uygun ve değerlendirmesi iyi ne onerirsiniz? Dexim YH905 Rgb LED Işıklı ve Mekanik Tuşlu Oyuncu Klavyesi - DKA007...
  2. climaxbae

ROBOT SÜPÜRGE ÖNERİSİ?

Arkadaşlar 10-15 bin bandında robot süpürge önerebilir misiniz? Tek yaşıyorum evim 60m2 Benim için önemli olan kriterler: -İyi çekmesi -Özellikle iyi paspas atması -Evde değilken ayarlanabilir şekilde çalıştırabilmek
  3. climaxbae

Taylanddan 14 pro max alınır mı?

instadan yazdım bakar mısın
  4. climaxbae

özelden yazar mısın bi konuşalım?
  5. climaxbae

arkadaşım kaç tane telefon getirebilir ordan gümrükte patlama ihtimali var mı?
  6. climaxbae

Bu kötü günlerde bunu konuşmanın yeri değil aslında ama aciliyeti olduğu için paylaşmak durumundayım. Bir arkadaşım haftasonu taylanda gidecek ve kendine telefon alıcak kendime de aldırmayı düşünüyorum fiyatı kendi sitesinde 45000 tayland bahtı(25300tl) diğer sitelerde 42000-43000(24000tl)...
  7. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

sağolun yeni olsa dahi 2. el düşünmüyorum
  8. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

pro almak gibi bir düşüncem yok always on display gibi özelliklerde boş bence
  9. climaxbae

nerede mail açabilirim?

Bir bilgim yok o zaman example'ı örnek maksadıysa kastetmişler ama ne istediklerini sen bilebilirsin ancak.
  10. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

öyle bir şey olursa direkt alırım ama yalanlandı diye biliyorum
  11. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

iphonedo'nun kanalını inceleyip kararımı vereceğim birde ipadlere zam gelmiş acaba acele mi etmeliyim?
  12. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

bende aynı şekilde düşünüyordum ama çekirdek sayısı ve ram miktarının değişmesi beni 14'e itti.
  13. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

bu mantıkla haraket etmekte çok doğru değil bence hali hazırda bir airpodsum var apple watch dersenizde alma düşüncem yok ilgimi çekmiyor.
  14. climaxbae

nerede mail açabilirim?

üniversite öğrencisiysen zaten sana ait bir mail vermiş olmaları lazım sana
  15. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

hmm 5000tlye değer mi fark onu düşünüyorum şuan
  16. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

bu bilgilerin kaynağını alabilir miyim ben araştırdığımda bunları hiç görmemiştim
  17. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

kod bitmiş bro 1665995421 erken görseydim dün alırdım..
  18. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

23den aşşağı göremedim.
  19. climaxbae

iPhone 13 vs iPhone 14

Samsung alma gibi bir düşüncem yok, neden 12 mini tercih edeyim ki 14 yerine 5bin daha verip 2 seviye atlamak daha mantıklı bence.
  20. climaxbae

Evdeki İmkanlarla Nasıl ''Body Build'' Yapabilirim?

Spor hocası değilim ama youtube vb. kaynaklardan araştırma yaparak kendine bir antreman rutini oluşturabilirsin, sonuçta profesyonel olmak gibi bir hedefin yok.
Top Bottom